Cruise naar Montevideo

Montevideo

De hoofdstad van Uruguay, Montevideo, heeft het allemaal: uitgestrekte stranden, verschillende UNESCO sites en ongelooflijk goede wijnen. Hoewel de stad geografisch dicht bij Buenos Aires ligt, voelt Montevideo zich meer buiten de gebaande paden dan andere bestemmingen die je tijdens je Zuid-Amerika cruise bezoekt.

Cruise vakantie Montevideo

Ondanks dat het een miljoenenstad is, is Montevideo voor vele reizigers een goed bewaard geheim gebleven. Tijdens je cruise door Uruguay ontdek je dat Montevideo erin slaagt een evenwicht te vinden tussen strandgevoel en een bruisend stadsleven. Het is een stad van tegenstellingen die door de ontspannen sfeer heel goed samengaan. Of je nu de markt van Mercado del Puerto afstruint of Uruguay's grootste collectie schilderijen in het Museo Nacional de Artes Visuales bekijkt, tijdens een cruisevakantie naar Montevideo kun je alle kanten op. Het tempo van het leven in Montevideo ligt lager dan je misschien gewend bent, maar dat is juist wat het tot de perfecte vakantiebestemming maakt. Het is hier gemakkelijker dan ooit om het rustig aan te doen.

Montevideo in Uruguay is een van onze favoriete plekken tijdens een cruisevakantie Zuid-Amerika.

Bezienswaardigheden tijdens je cruisevakantie Montevideo

Museo Nacional de Artes Visuales
Playa Verde
Wijn proeven
Ciudad Vieja (Old Town)
Honda Beach

Museo Nacional de Artes Visuales

Het Museo Nacional de Artes Visuales, dat een van de grootste collecties Uruguayaanse kunst ter wereld huisvest, is een must voor liefhebbers van Zuid-Amerikaanse kunst tijdens een cruise door Uruguay. Het museum belicht kunstenaars die door een groot deel van de kunstwereld werden genegeerd of ondergewaardeerd. Mis de roterende tentoonstellingen niet tijdens jouw bezoek.

Wij vonden

Andere bestemmingen