Disney Fantasy - Disney Cruise Line

Disney Fantasy

AquaDuck waterachtbaan - Disney Fantasy

Disney Fantasy: een magische reis vol avontuur en verwondering

Vaar mee met de Disney Fantasy van Disney Cruise Line en beleef een reis vol elegantie, verhalen en speelsheid. Als zusterschip van de Disney Dream staat de Disney Fantasy bekend om haar mix van Art Nouveau-charme en moderne technologie. Aan boord ontvouwt zich een Disney wereld waarin avontuur en wonder hand in hand gaan, van betoverende dinerervaringen tot magische shows die je meenemen naar het hart van je favoriete Disney verhalen. Of je nu de horizon verkent tijdens een 7-daagse cruise of je onderdompelt in de activiteiten aan boord, de Disney Fantasy belooft een cruise-ervaring als geen ander. Stap in en laat je meeslepen door de magie van Disney op zee.

Disney Fantasy: spetterende wateravonturen voor het hele gezin

Disney Fantasy is niet alleen een schip van verhalen en avontuur, maar ook een paradijs voor waterliefhebbers. Aan boord wacht een Disney wereld van spetterend plezier en verfrissende verrassingen. Van de wervelende bochten van de AquaDuck waterachtbaan tot de sprankelende zwembaden waar gezinnen samen kunnen plonzen; er is een waterattractie voor elke leeftijd en elk avontuurniveau. Ervaar het water onder de stralende zon en laat je meevoeren door de golven van plezier.

AquaDuck waterachtbaan - Disney Fantasy

AquaDuck waterachtbaan

De AquaDuck waterachtbaan, een creatie van Disney's eigen Imagineers, is de allereerste waterachtbaan op zee die je meeneemt op een ongeëvenaard avontuur.. Gelegen op dek 12 van de Disney Fantasy, biedt deze glijbaan een spannende rit die je omhoog, omlaag en zelfs buiten de zijkant van het schip voert, inclusief een duizelingwekkende afdaling van vier dekken door de Forward Funnel. Terwijl je met hoge snelheid door de 233 meter aan kronkelende buizen raast, bieden transparante delen van de glijbaan een onvergetelijk uitzicht op de oceaan en het schip eronder. Voor de echte waaghalzen: probeer de AquaDuck's waterachtbaan 's avonds en laat je betoveren door de schitterende veelkleurige lichten.

Nemo's Reef - Disney Fantasy

Nemo's Reef

In het hart van de Disney Fantasy, op dek 11, ligt een verborgen waterrijk waar de magie van de oceaan tot leven komt: Nemo's Reef. Hier kunnen de jongste avonturiers spetteren en spelen tussen levendige zeecreaties, geïnspireerd door de geliefde Disney Figuren uit Disney Pixar's Finding Nemo. Terwijl waterstralen dansen en fonteinen sprankelen, kunnen kinderen giechelen met Nemo en Dory of glijden op een glijbaan die doet denken aan de vriendelijke Mr. Ray. En met speciale voorzieningen zoals schaduwrijke plekken en een zachte ondergrond, is het een veilige haven van plezier en fantasie. Nemo's Reef is een plek waar verhalen, avontuur en lachen samenkomen in een zee van vreugde.

Disney Fantasy - Quiet Cove Pool

Quiet Cove Pool

Op zoek naar een oase van rust aan boord van de Disney Cruise? De Quiet Cove Pool biedt volwassen gasten een exclusieve ontsnapping van de drukte. Deze adult-only zone, speciaal voor gasten van 18 jaar en ouder, is het perfecte toevluchtsoord om te ontspannen en te genieten van een verfrissend drankje. Met zijn strakke 3-cirkel design vormt het zwembad het middelpunt van deze luxe enclave. Of je nu wilt zonnebaden op een teakhouten ligstoel of gewoon wilt genieten van de serene sfeer, de Quiet Cove Pool is jouw stukje paradijs op zee

Disney Fantasy - AquaLab

AquaLab

In het speelse Aqualab op de Disney Fantasy hebben Donald's ondeugende neefjes, Kwik, Kwek en Kwak, een reeks waterige experimenten bedacht die garant staan voor een flinke plensplezier. Gelegen op dek 12, vlakbij de ingang van de AquaDuck waterachtbaan, is deze knotsgekke waterzone gevuld met interactieve elementen uit hun vindingrijke brein. Van gietende verfblikken en regendouches tot lekkende pijpen die jonge cruisers uitnodigen om ze te dichten; het avontuur stopt nooit. Er zijn zelfs wielen en hendels waarmee kinderen de stroom en effecten in de AquaDuck waterachtbaan kunnen beïnvloeden. En terwijl de kleintjes zich vermaken, kunnen ouders vanuit schaduwrijke ligstoelen toekijken en genieten van wat droge momenten

© 2023 Disney. Alle rechten gereserveerd. Scheepsregistratie: De Bahama’s.

Schip kenmerken

Tewaterlating2011
 Passagiers4000
Bemanningsleden1458
Dekken16
Breedte
37
m
Lengte
340
m
Gewicht
129,69
BT

Disney Fantasy

Stap in een fantasiewereld en laat je verrassen door de kleurrijke parades, extravagante shows en spannende attracties van Disney Fantasy. In dit drijvende resort zijn er eindeloos veel activiteiten, eetgelegenheden en ervaringen voor het hele gezin. Je wilt het schip nooit meer verlaten!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Kleurrijke liveshows en parades, klassieke Disneyfilms en nachtclubs voor het hele gezin met spelletjes, karaoke en dansen. Ervaar het allemaal en nog veel meer op de Disney Fantasy. Het wordt nog lastig om tijd te maken voor alles wat je aan boord wilt doen!

Wij vonden

Andere zusterschepen