Disney Wonder - Disney Cruise Line

Disney Wonder

Disney Wonder - Farewell Ceremony

Disney Wonder

Stap aan boord van de betoverende Disney Wonder, waar elk hoekje en gaatje sprankelt van magie en avontuur. Dit schip, een meesterwerk van zowel klassieke als moderne scheepsarchitectuur, nodigt je uit om een Disney wereld te ontdekken met maar liefst 11 dekken vol verrassingen. Met een overvloed aan restaurants die je smaakpapillen zullen betoveren en talloze attracties speciaal ontworpen voor kinderen, belooft de Disney Wonder niet alleen een reis, maar een Disney sprookje op zee. Laat je meevoeren door golven van verbeelding en creëer herinneringen die je voor altijd zult koesteren.

Kids- en tienerclubs

Aan boord van de Disney Wonder gaat een Disney wereld van kinderplezier open, waar dromen tot leven komen in speciaal ontworpen clubs. Elk van deze ruimtes is een toevluchtsoord van avontuur en verbeelding, afgestemd op de nieuwsgierigheid en energie van onze jongste gasten. Van Superheldenacademies tot betoverde schoonheidssalons, kinderen worden uitgenodigd om te spelen, te leren en nieuwe vrienden te maken. Het is een plek waar de magie van Disney zich manifesteert in elke activiteit, elk spel en elk lachend gezicht.

Disney Wonder - Toy Story - Jessie - Disney's Oceaneer Club

Leeftijden 3 t/m 12

Disney's Oceaneer Club

In het hart van de Disney Wonder ligt Disney's Oceaneer Club, een betoverende speelruimte waar kinderfantasieën werkelijkheid worden. Hier kunnen jonge avonturiers zij aan zij met hun favoriete Disney Figuren reizen door verhalen en werelden. Elk hoekje van de club is doordrenkt van magie, van interactieve speelgebieden tot creatieve workshops. Onder begeleiding van ons toegewijde team duiken kinderen in activiteiten die zowel leuk als leerzaam zijn. Disney's Oceaneer Club is niet zomaar een speelruimte; het is een poort naar een Disney wereld waar dromen en spel samenkomen

Disney Wonder - Disney's Oceaneer Lab

Leeftijden 3 t/m 12

Disney's Oceaneer Lab

Op de golven van de Disney Wonder ligt een verborgen schat genaamd Disney's Oceaneer Lab, een plek waar nieuwsgierigheid en magie hand in hand gaan. In deze unieke ruimte worden jonge ontdekkingsreizigers uitgenodigd om te experimenteren, te leren en hun verbeelding de vrije loop te laten. Met een scala aan interactieve zones en boeiende activiteiten, is het Lab een broedplaats voor creativiteit en avontuur. Onder de bezielende leiding van ons enthousiaste team worden kinderen aangemoedigd om te verkennen, te creëren en te dromen. Disney's Oceaneer Lab is meer dan een speelruimte; het is een Disney wereld van ontdekking waar elke dag nieuwe avonturen wachten.

Disney Wonder - Edge - Tweens Club

Leeftijden 11 t/m 14

Edge

Verborgen in de diepten van de Disney Wonder ligt Edge, een exclusieve haven speciaal ontworpen voor beginnende tieners die op zoek zijn naar avontuur en zelfexpressie. In deze dynamische ruimte kunnen tieners zich mengen, nieuwe vrienden maken en genieten van activiteiten die speciaal voor hen zijn gecreëerd. Van interactieve games tot thema-avonden. Edge biedt een perfecte balans tussen ontspanning en opwinding. Onder begeleiding van ons toegewijde team kunnen tieners zichzelf zijn, hun passies ontdekken en onvergetelijke herinneringen aan boord creëren. Edge is niet zomaar een club; het is een plek waar beginnende tieners hun eigen magische momenten aan boord van de Disney Wonder kunnen vormgeven.

Disney Wonder - Vibe - Tienerclub

Leeftijden 14 t/m 17

Vibe

Verscholen in de iconische rode voorste schoorsteen van de Disney Wonder, bevindt zich Vibe, een unieke lounge waar tieners samenkomen om te socializen en avonturen te beleven. Deze hooggelegen oase, het hoogste punt van het schip, combineert stijlvolle industriële elementen met de nieuwste trends in muziek en gaming. In een sfeer die doet denken aan een moderne stadsloft, kunnen tieners genieten van een smaakvolle smoothie, de nieuwste hits beluisteren en zich onderdompelen in video- en virtual-reality-gamesessies. Met meerdere flatscreen-tv's, een breed scala aan bordspellen en een LCD-scherm met digitaal surround geluid, is er altijd iets te beleven. En of het nu gaat om tiener dansfeestjes, karaoke-competities of interactieve groepsspelletjes, bij Vibe krijgen tieners de kans om zich volledig uit te leven en hun talenten te tonen!

© 2023 Disney. Alle rechten gereserveerd. Scheepsregistratie: De Bahama’s.

Schip kenmerken

Tewaterlating1998
 Passagiers2400
Bemanningsleden950
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
294
m
Gewicht
83,338
BT
Snelheid
21,50
kn

Disney Wonder

Kleurrijke parades, uitgebreide liveshows en heel veel plezier met je favoriete Disney Figuren. Stap in een magische Disney wereld op zee, waar Mickey Mouse en zijn vriendjes overal kunnen opduiken!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Laat je betoveren door de kleurrijke shows van Disney, bekijk de beste films in het Buena Vista Theater en kijk elke avond een Disney Klassieker onder de sterren op het zwembaddek.

Wij vonden

Andere zusterschepen