Disney Magic - Disney Cruise Line

Disney Magic

Disney Magic Restaurant

De magie van Disney Magic

De Disney Magic, gelanceerd in 1998, is het eerste schip van de befaamde Disney Cruise Line en belichaamt de tijdloze betovering van Disney. Met haar klassieke ontwerp en kenmerkende details, biedt het schip een unieke mix van traditionele elegantie en moderne gemakken. Aan boord vinden gasten een scala aan attracties, waaronder het AquaDunk waterglijbaan, het betoverende Tangled: The Musical en speciale ontmoetingen met geliefde Disney Figuren. Voor de jongere gasten zijn er speciale clubs zoals de Oceaneer Club. Dineren aan boord is een avontuur op zich met themarestaurants zoals Lumiere's. De Disney Magic biedt een onvergetelijke cruise-ervaring voor zowel gezinnen als individuele reizigers.

De hutten aanboord van Disney Magic

Stap in een sprookjeswereld aan boord van de Disney Magic, waar elke hut niet zomaar een kamer is, maar een betoverende oase. Hier, omringd door de tijdloze elegantie van Disney, wordt elk hoekje zorgvuldig ontworpen om je het gevoel te geven van een koninklijk toevluchtsoord.

Binnenhut Disney Magic

Tagline

Binnenhut

Droom weg in een betoverende binnenhut op de Disney Magic, waar kunstige Disney details tot leven komen. Warm hout omarmt je, terwijl op maat gemaakte stoffen en bedden, gehuld in het zachtste Egyptische katoen, je uitnodigen voor een koninklijke rust.

Buitenhut Disney Magic

Buitenhut

Laat je meevoeren door de betovering van de zee in een kamer, waar nautische charme en Art Deco elegantie samenkomen. Door de patrijspoorten vang je glimpen op van het eindeloze azuurblauwe panorama.

Balkonhut of Verandahut op Disney Magic

Veranda hut

Adem de zeelucht in vanuit deze sprookjesachtige hutten, ontworpen voor gezinnen van 3 tot 5 personen. Met een privébalkon waarop je wordt getrakteerd op betoverende uitzichten over de eindeloze oceaan.

Suite - Concierge - Disney Magic

Suite

Stap in een Disney wereld van ongekende luxe en ruimte. De Conciërge suites zijn een toonbeeld van elegantie, met aparte slaapkamers, eersteklas voorzieningen en een service die je het gevoel geeft alsof je de hoofdrol speelt in je eigen Disney sprookje. Elk detail is zorgvuldig ontworpen om je een koninklijke ervaring te bieden.

© 2023 Disney. Alle rechten gereserveerd. Scheepsregistratie: De Bahama’s.

Schip kenmerken

Tewaterlating1998
 Passagiers2400
Bemanningsleden950
Dekken11
Breedte
32
m
Lengte
294
m
Gewicht
83,338
BT
Snelheid
21,50
kn

Disney Magic

Kleurrijke parades, uitgebreide liveshows en heel veel plezier met je favoriete Disney Figuren. Stap in een magische Disney wereld op zee, waar Mickey Mouse en zijn vriendjes overal kunnen opduiken!
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Laat je betoveren door de kleurrijke shows en parades van Disney, bekijk de beste films in het Buena Vista Theater en kijk elke avond een Disneyklassieker onder de sterren op het zwembaddek.

Andere zusterschepen