Cruisevakantie Abu Dhabi

Cruise vanuit Abu Dhabi

Ga op cruise vanuit Abu Dhabi

Abu Dhabi is de hoofdstad van de Verenigde Arabische Emiraten en gelegen aan de Perzische Golf. Het is een stad waar je je geen seconde zult vervelen.

Ontdek Abu Dhabi

Net als het nabijgelegen Dubai is ook Abu Dhabi een stad vol moderne wereldwonderen. Zo beschikt de stad een hotel dat over het Yas Marina Formule 1 circuit heen is gebouwd. Liever racen op het circuit in plaats van erop uitkijken vanaf het hotel? Dat kan ook. Buiten het raceseizoen om zijn er genoeg gelegenheden om eens te kijken hoe snel jij het ervan af brengt op het wereldberoemde circuit. De echte thrillseeker komt ook goed aan zijn trekken in Ferrari World. Een pretpark met de snelste achtbaan ter wereld. In de Formula Rossa vlieg je in anderhalve minuut met maar liefst 240 kilometer per uur over het parcours. 

Toe aan wat rustigere activiteiten? Bewonder dan de majestueuze Sheikh Zayed moskee met zijn smetteloos witte zuilen en binnenplaatsen én het grootste tapijt ter wereld. Vergaap je aan een van de versteende duinen van Al Wathba. Of ga naar het futuristische Louvre Abu Dhabi. Een bezoek aan Abu Dhabi tijdens je cruise door de Emiraten blijft je voor altijd bij.

Bezienswaardigheden Abu Dhabi

Ferrari World

Als achtbanen je ding zijn mag een bezoek aan Ferrari World niet ontbreken tijdens je cruise naar Abu Dhabi. Alleen hier ga je van 0 naar 250 kilometer per uur in 5 seconden. Voorbehouden aan de echte waaghalzen dus.

Sheikh Zayed Moskee

Sheikh Zayed Moskee

De chique Sheikh Zayed Moskee heeft bijna een buitenaardse uitstraling door het smetteloze witte gesteente en de imposante zuilenrijen. Volg een rondleiding door de moskee om meer te weten te komen over de indrukwekkende decoraties.

Versteende duinen van Al Wathba

Versteende duinen van Al Wathba

De versteende duinen van Al Wathba zijn een fascinerend natuurverschijnsel op korte afstand van het centrum van de stad. Je kunt door de duinen wandelen of een 4x4 huren.

Louvre Abu Dhabi

Louvre Abu Dhabi

Het Louvre Abu Dhabi zou ooit de Salvator Mundi van Leonardo Da Vinci gaan huisvesten. Het duurste schilderij ter wereld hangt er echter nog steeds niet, maar dat betekent niet dat je dit museum moet overslaan. De collectie en ook de architectuur van het gebouw maken het zeker een bezoek waard.

Bekijk alle cruises uit Abu Dhabi

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden