Cruisevakantie Boston

Cruise vanuit Boston

Ga op cruise vanuit Boston

Boston wordt wel eens de meest Europese stad van Amerika genoemd. Toch liggen ook de roots van het moderne Amerika in deze elegante stad, want de Amerikaanse Revolutie begon hier.

Ontdek Boston

Boston ademt historie. Je vindt er het oudste honkbalstadion van Amerika: Fenway Park. Beter bekend als de thuisbasis van de Boston Red Sox. Het legendarische stadion stamt uit 1912 en is zeker een bezoek waard. Ook het prestigieuze Harvard - de oudste universiteit van de States - is terug te vinden in Boston. Net als het Massachusetts Institute of Technology (MIT), een van de beste technische universiteiten van de VS. Boston heeft daarnaast een bijzonder grote hoeveelheid topmusea. Bezoek bijvoorbeeld het Institute of Contemporary Art, het Science Museum of het Isabella Stewart Gartner Museum. Dit laatste museum is minstens zo bekend om de schilderijen die er niet hangen als de schilderijen die er wel hangen. In 1997 vond hier van een van de grootste kunstroven uit de geschiedenis plaats. Ook de Boston Public Library is een bezoek waard. Al was het alleen vanwege het indrukwekkende gebouw. Deze musea van wereldklasse, prestigieuze universiteiten en een roemrijk verleden maken Boston een historisch en cultureel hoogtepunt van je cruise door Noord-Amerika

Bezienswaardigheden Boston

Harvard University

Harvard University

Harvard University is in 1636 gesticht in dit park. Het wordt nog steeds omringd door de oudste gebouwen van de universiteit. Wie meer wil weten over de geschiedenis van Harvard kan hier een rondleiding volgen.

Fenway Park

Fenway Park

De beste manier om Fenway Park te ervaren is door een hier een honkbalwedstrijd bij te wonen. Lukt dat niet? Dan is het ook mogelijk om een rondleiding door dit historische stadion te volgen. 

Isabella Stewart Gartner Museum

Isabella Stewart Gartner Museum

Het Isabella Stewart Gardner Museum is gevestigd in een Italiaans palazzo in het zuidwesten van Boston. Het bijzondere gebouw is speciaal ontworpen voor de magnifieke kunstcollectie van de vrijgevochten Isabelle Stewart Gardner.

USS Constitution

USS Constitution

De USS Constitution is een Amerikaans oorlogsschip uit 1797. Het schip ligt aangemeerd in de haven van Boston en is te bezoeken. Op de wal is ook nog een klein museum waar je meer leert over de geschiedenis van het schip. 

Bekijk alle cruises uit Boston

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden