Cruisevakantie Cape Liberty

Cruise vanuit Cape Liberty

Ga op cruise vanuit Cape Liberty

Cape Liberty ligt dichtbij Liberty State Park en de veerboot naar het Vrijheidsbeeld of Ellis Island, waar immigranten voor het eerst voet op Amerikaanse bodem zetten. Vanaf Cape Liberty ben je ook zo in New York.

Zin om eindeloos te shoppen? Ga op pad in Manhattan en bezoek de warenhuizen op de Fifth Avenue, de boetiekjes in SoHo en de hippe onafhankelijke winkels van de West Village. Of ga op jacht naar vintage pareltjes in Brooklyn Flea. Zin in spektakel? Ga naar Broadway, waar je een van de vele beroemde shows kunt bijwonen. Van de Lion King tot Phantom of the Opera. Cape Liberty is de toegangspoort tot New York en daarmee een droombestemming van jouw cruise door Noord-Amerika.

Bezienswaardigheden Cape Liberty

Atlantic City Boardwalk

Atlantic City Boardwalk

Atlantic City is vooral bekend om zijn beroemde Boardwalk. Deze vier mijl lange promenade werd aangelegd in 1870 en is tot op de dag van vandaag de plaats waar het merendeel van de bezienswaardigheden van de stad te vinden zijn,

Cape May

Cape May

De vele attracties van Cape May, gelegen op het zuidelijkste puntje van New Jersey aan de Baai van Delaware, werden grotendeels ontdekt door de rijken in de 18e en 19e eeuw, toen het zijn hoogtijdagen beleefde als een modieus vakantieoord. Het was zelfs zo populair dat niet minder dan zes Amerikaanse presidenten hier een zomerverblijf hadden.

Liberty State Park

Liberty State Park

Met uitzicht op de baai van New York, Liberty Island en Ellis Island, waar het vrijheidsbeeld van New York staat, duurt een rondleiding door Liberty State Park wel even. Het park beslaat 1.212 hectare aan de waterkant en biedt niet alleen een prachtig uitzicht op de eerder genoemde attracties, maar heeft zelf ook veel interessante bezienswaardigheden.

Hudson River Waterfront Walkway

De nieuwste attractie van New Jersey, de Hudson River Waterfront Walkway, werd begin 2022 geopend en belooft een van de topattracties in de Garden State te worden. Deze opmerkelijke voetgangersroute is bijna 19 mijl lang en loopt door niet minder dan negen verschillende gemeenten van New Jersey, helemaal van Bayonne tot Fort Lee.

Bekijk alle cruises uit Cape Liberty

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden