Cruisevakantie Fort Lauderdale

Cruise vanuit Fort Lauderdale

Ga op cruise vanuit Fort Lauderdale

Fort Lauderdale staat ook wel bekend als het Venetië van Florida. De vele waterwegen maken het mogelijk om deze stad grotendeels vanaf het water te verkennen.

Ontdek Fort Lauderdale

Met een wereldberoemde stad als Miami op slechts 40 kilometer afstand wordt Fort Lauderdale wel eens over het hoofd gezien, maar dat is zeker niet terecht! In deze stad in het zuidoosten van Florida is zoveel te doen voordat je vertrekt op je Caribbean cruise. Om te beginnen zijn er uiteraard de fantastische stranden. Dania Beach, Hollywood Beach, North Ocean Beach, Hallanda beach. Allemaal even prachtig. Handdoekje, zonnebril en zonnebrand mee en ontspannen maar.

Even genoeg van de zon? Maak dan kennis met het Fort Lauderdale van 100 jaar geleden in Bonnet House. Een schitterend landgoed uit 1920. ‘s Avonds kun je wandelend langs de Las Olas Boulevard al je indrukken verwerken en je aan de cocktails wagen in een cocktailbar. Of Italiaans gaan eten bij Louie Bossi, een restaurant dat ook erg populair is bij de locals. Zin in meer? Pak een watertaxi om het centrum van Fort Lauderdale in te duiken.

Bezienswaardigheden Fort Lauderdale

Cruisevakantie Fort Lauderdale - Bonnet House

Bonnet House

Dit historische plantagehuis met bijbehorend landgoed dateert uit 1895. Tijdens een rondleiding krijg je een goed beeld van het interieur van het huis en hoe het was om 100 jaar geleden hier te wonen.

Fort Lauderdale Boulevard

Fort Lauderdale Boulevard

De boulevard van Fort Lauderdale loopt langs het 10 kilometer lange witte strand. Duiken, snorkelen, vissen of gewoon luieren. Het kan er allemaal.

Fort Lauderdale - Riverwalk

Riverwalk

De Riverwalk loopt door het centrum van Fort Lauderdale en leidt je langs vele attracties, winkels en restaurants. Je kunt de route ook per boot afleggen.

Museum of Science and Discovery

Museum of Science and Discovery

Het Museum of Science and Discovery is echt een doe-museum. Je kunt plaatsnemen in de cockpit van een gevechtsvliegtuig, een boottocht door de Everglades nabootsen of botten zoeken in de Dino boneyard. Een geslaagde dag uit voor jong en oud.

Bekijk alle cruises uit Fort Lauderdale

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden