Cruise Hamburg

Cruise vanuit Hamburg

Cruise vanuit Hamburg

Een cruise uit Hamburg is een geweldige manier om de diversiteit en schoonheid van Noord- en Zuid-Europa te ontdekken. Vanuit deze historische Duitse havenstad liggen prachtige bestemmingen aan je voeten. Je avontuur begint in een stad die zelf al een schat aan bezienswaardigheden en ervaringen biedt.

Een cruise uit Hamburg brengt je naar talloze mooie bestemmingen in Europa, zoals de Noorse fjorden en de Britse Eilanden. Maar het is ook zeker de moeite waard om deze fantastische stad te verkennen voordat je aan boord gaat. Bezoek de indrukwekkende Elbphilharmonie, wandel door de levendige haven en de historische Speicherstadt, en geniet van het uitzicht vanaf de St. Michaeliskerk. Vergeet niet om een hapje te eten in een van de gezellige restaurants langs de beroemde Reeperbahn.

Welke cruises vertrekken uit Hamburg?

Diverse cruisemaatschappijen vertrekken vanuit Hamburg, zoals Costa Cruises, Cunard en MSC Cruises. Deze maatschappijen bieden een breed scala aan cruises, van luxe reizen tot gezinsvriendelijke vakanties, met uitstekende voorzieningen en entertainment aan boord.

Fly & Cruise

Fly & Cruise Hamburg

Een groot voordeel van een cruise vanuit Hamburg is de gemakkelijke bereikbaarheid vanuit Nederland. Je kunt de auto pakken of kiezen voor een comfortabele treinreis. Maar voor nog meer gemakt kies je voor een complete Fly & Cruise vakantie. Met (directe) vluchten vanuit Nederland ben je snel in Hamburg, zodat je vakantie meteen kan beginnen.

LEES MEER

Bekijk alle cruises uit Hamburg

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden