Cruisevakantie New York

Cruise vanuit New York

Ga op cruise vanuit New York

New York heeft eigenlijk geen introductie nodig. Een bezoek aan deze wereldstad aan de Hudson is een gegarandeerd hoogtepunt van je cruise langs de Oostkust, of een Caribische- of transatlantische cruise.

Ontdek New York

Topmusea. Toprestaurants. Topentertainment. New York heeft het allemaal. In deze stad ben je nooit uitgekeken. Bezoek een van de fantastische shows op Broadway. Eet een hotdog op straat. Geniet van de levendigheid op Times Square en beklim het Empire State Building voor een schitterend uitzicht over de stad. Cultuurliefhebbers kunnen uren ronddwalen door het MoMA of het Metropolitan Museum. 

Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis van de stad? Pak dan de ferry naar Ellis Island. Je vaart dan niet alleen om het Vrijheidsbeeld heen, maar kunt ook de plek bezoeken waar Albert Einstein en Charlie Chaplin ooit met vele miljoenen minder bekende immigranten voor het eerst voet op Amerikaanse bodem zetten. En het shoppen. Pak maar een extra tas in, want de verleidingen van de warenhuizen op Fifth Avenue, de boetiekjes in SoHo en de hippe onafhankelijke winkels van de West Village zijn heel groot. New York is een onvergetelijke cruisebestemming van jouw Noord-Amerika cruisevakantie.

Bezienswaardigheden New York

Ellis Island

Ellis Island

Veel van de huidige inwoners van Amerika kunnen hun geschiedenis herleiden tot Ellis Island. Miljoenen immigranten zetten voor het eerst voet aan Amerikaanse wal op dit eilandje. Leer in het museum meer over de hindernissen die ze moesten overwinnen voor een verse start in de Nieuwe Wereld.

Top of the Rock

Top of the Rock

Van oudsher is het Empire State Building de geliefde wolkenkrabber om te beklimmen, maar vanaf de bovenste verdieping van Rockefeller Center heb je juist daarop een mooi uitzicht. Vergeet niet om ook in de lift even omhoog te kijken.

Metropolitan Museum of Art

Metropolitan Museum of Art

The Met - zoals het museum ook wel wordt genoemd -beschikt over een van de meest indrukwekkende kunstcollecties ter wereld. Je kunt hier uren ronddwalen en zult er gegarandeerd terugkeren bij een volgend bezoek aan New York.

Central Park

Central Park

Dit enorme park is het groene hart van New York en de plek waar je even bij kan komen van alle drukte van de stad. Fotogeniek in alle seizoenen en een hoogtepunt van je bezoek aan New York.

Bekijk alle cruises uit New York

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden