Cruisevakantie San Diego

Cruise vanuit San Diego

Ga op cruise vanuit San Diego

San Diego ligt in het uiterste zuiden van Californië, dichtbij de Mexicaanse grens. In San Diego schijnt de zon altijd en dat maakt het een bijzonder prettige bestemming voor strandliefhebbers.

Ontdek San Diego

San Diego is zo relaxed dat het lijkt alsof de inwoners zelf er permanent op vakantie zijn. Go with the flow tijdens een wandeling langs een van de 60 stranden. En misschien is dit wel hét moment om te kijken of je jezelf - net als de locals - staande kan houden op een surfplank in de branding van de Grote Oceaan. Wil je je verder verdiepen in het surfen dan is het California Surf Museum uiteraard een must see

Toch is de beroemdste bezienswaardigheid van San Diego niet het strand, maar de San Diego Zoo. In deze prachtige dierentuin kun je meer dan 4.000 dieren bewonderen in zo natuurlijk mogelijke verblijven. De Coronado Bridge mag je ook niet missen. Deze 3,4 kilometer lange brug verbindt downtown San Diego met Coronado Island. Duik ’s avonds de Spaanse aandoende straatjes van de San Diego old town in voor het beste Mexicaanse eten van je cruise door Noord-Amerika.

Bezienswaardigheden San Diego

California Surf Museum

California Surf Museum

In de stad waar surfers in de meerderheid zijn, kan een surfmuseum natuurlijk niet ontbreken. Van surfkunst tot bijzondere surfboards en spectaculaire surffoto’s. Je vindt hier alles terug.

Coronado Bridge

Coronado Bridge

De Coronado Bridge verbindt San Diego met het aan de andere kant van de baai gelegen Coronado. De brug is niet alleen een technisch hoogstandje maar ook prachtig om te zien. 

Mission Beach

Mission Beach

Mission Beach is het bekendste strand van San Diego. Ben je op zoek naar een beetje reuring? Ga dan naar het aan Mission Beach gelegen Belmont Park waar zelfs een ritje in een achtbaan tot de mogelijkheden behoort.

San Diego Zoo

San Diego Zoo

San Diego Zoo is een van de best bezochte attracties van Californië en dat heeft een reden. De dierentuin is aangelegd in een prachtige parkachtige omgeving, waar de dieren verblijven in zo natuurlijk mogelijke verblijven. Daarnaast beschikt de Zoo over de grootste kolonie koala’s buiten Australië. Wat wil je nog meer?

Bekijk alle cruises uit San Diego

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden