southampton cruise

Cruise vanuit Southampton

Cruise vanuit Southampton

Southampton is een uitstekende plek om je cruise te beginnen. De havenstad heeft een rijke historie op het gebied van cruises en is nog steeds een toegangspoort tot de mooiste cruisebestemmingen wereldwijd.

Van de Caribbean tot de Noorse fjorden en de Middellandse Zee - met een cruise uit Southampton ligt de wereld aan je voeten! Maar al voordat je aan boord gaat, valt er een hoop te ontdekken in deze bruisende stad. Bewonder de rijke maritieme geschiedenis in het SeaCity Museum, maak een wandeling in het mooie Mayflower Park of drink een drankje in een van de gezellige pubs en cafés in de stad. En een verse portie fish and chips mag natuurlijk ook niet ontbreken.

Welke cruises vertrekken uit Southampton?

Talloze top cruisemaatschappijen vertrekken vanuit Southampton, zoals P&O Cruises, MSC Cruises, Cunard en Norwegian Cruise Line. Al deze maatschappijen bieden uitstekende voorzieningen en entertainment aan boord en variëren van luxe en traditionele reizen tot gezinsvriendelijke cruisevakanties.

Fly & Cruise

Fly & Cruise Southampton

Een groot voordeel van een cruise vanuit Southampton is de gemakkelijke bereikbaarheid vanuit Nederland. Met directe vluchten naar Londen en een korte treinreis naar Southampton, ben je snel op je bestemming. Dit betekent dat je meteen kunt beginnen met genieten van je vakantie!

LEES MEER

Bekijk alle cruises uit Southampton

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden