Cruisevakantie Tampa Florida

Cruise vanuit Tampa

Ga op cruise vanuit Tampa

Tampa ligt in Florida, de Sunshine State, aan de monding van de Hillsborough River. Deze levendige en zonovergoten stad heeft veel te bieden: van pretparken tot dierentuinen.

Ontdek Tampa

Slenter op je gemak over de promenade langs de Hillsborough River door het centrum van Tampa. Onderweg kom je winkels, restaurantjes, parken en musea tegen. Je kunt ook een fiets huren en zo deze gezellige route verkennen. Sla ook zeker Ybor City niet over, de wijk waar Cubaanse immigranten die gingen werken in de sigarenfabrieken zich voor het eerst vestigden. Je struikelt hier nog altijd over de sigarenwinkels. 

Maar in Tampa is er tijdens je cruise nog meer te doen. Ga bijvoorbeeld naar de Busch Gardens, een attractiepark én dierentuin. Met achtbanen, wilde dieren, liveshows, winkels en natuurlijk restaurants. Boek een ticket voor het Florida Aquarium om oog in oog te staan met haaien, pijlstaartroggen en zeeschildpadden. Of breng een bezoekje aan het Salvador Dalí Museum. Dat geheel is gewijd aan deze eigenzinnige kunstenaar. Wil je meer weten over de geschiedenis van Tampa en omgeving? Dan is een bezoekje aan het Tampa Bay History Center een aanrader. Tampa is een veelzijdige bestemming van jouw Caribbean cruisevakantie.

Bezienswaardigheden Tampa

Cruise Tampa - Busch Gardens

Busch Gardens

Pretparkattracties, exotische dieren en entertainment. Je vindt het allemaal bij elkaar in de Busch Gardens. Gegarandeerd vermaak voor het hele gezin.

Cruise Tampa - Florida Aquarium

Florida Aquarium

Een van de mooiste aquariums van Florida. Naast het bewonderen van exotische vissen en andere zeedieren kun je hier ook zwemmen met vissen en haaien of een catamaran tour door Tampa Bay boeken.

Cruise Tampa - Salvador Dalí Museum

Salvador Dalí Museum

Op een half uur afstand van Tampa in de zonnige Tampa Bay ligt het Salvador Dalí Museum dat volledig is gewijd aan deze avant-gardistische kunstenaar. Het gebouw zelf is al een kunstwerk op zich.

Cruise Tampa - Tampa Bay History Center

Tampa Bay History Center

In het Tampa Bay History Center leer je op interactieve wijze meer over 12.000 jaar geschiedenis van Florida. Van de eerste bewoners tot de Europese ontdekkingsreizigers en het Florida van nu.

Bekijk alle cruises uit Tampa

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden