Cruisevakantie Zeebrugge

Cruise vanuit Zeebrugge

Cruise vanuit Zeebrugge

Zeebrugge is het ideale startpunt om enkele van de mooiste bestemmingen in Noord-Europa te verkennen. Vanuit deze gezellige Belgische haven zet je koers naar plaatsen zoals het historische Hamburg, Southampton en Le Havre, de toegangspoort naar Parijs.

Voordat je vertrekt op cruise door Noord-Europa, is het zeker de moeite waard om een paar dagen te genieten aan de Belgische kust. Ook de charmante stad Brugge ligt op slechts een steenworp afstand. Brugge biedt talloze bezienswaardigheden en leuke activiteiten, zoals het 13e-eeuwse Belfort en het Groeningemuseum. Boek een rondleiding in het chocolademuseum of maak een boottochtje over de Brugse reien.

MSC Preziosa

Welke cruises vertrekken uit Zeebrugge?

Bezoek de highlights van Noord-Europa met MSC Preziosa! Dit charmante cruiseschip van MSC Cruises heeft alles in huis om te genieten van een onbezorgde reis. Van een breed scala aan topklasse restaurants tot spectaculaire entertainmentshows en spetterende (water)attracties, je gaat je geen seconde vervelen aan boord. MSC Preziosa vaart vanuit Zeebrugge naar de leukste steden in Noord-Europa, zoals Hamburg, Rotterdam en Parijs - de ultieme stedentrip!

Bekijk alle cruises uit Zeebrugge

Bekijk hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden