Queen Anne - Cunard

Queen Anne

Maak kennis met Queen Anne! Het gloednieuwe cruiseschip van Cunard zal naar verwachting in 2024 worden opgeleverd en belooft een heuse eyecatcher te worden.

Aan boord van Queen Anne zal je ogen en oren tekort komen. Het cruiseschip, dat plaats biedt aan bijna 3.000 passagiers, zal niet alleen het grootste schip van de rederij worden, maar ook het meest moderne. Het prachtige interieur is tot in de puntjes uitgewerkt met een moderne en frisse uitstraling. Het schip zal uitgerust zijn met een tal van nieuwe faciliteiten, zoals een schitterende wellness studio en een outdoor cinema. Natuurlijk zijn ook de 'oude vertrouwde' venues aanwezig, zoals de Britannia Club en de Royal Court Theatre. Een van de beste plekjes om de dag door te brengen is de Panorama Pool Club, waar je heerlijk kunt wegdromen met een drankje en live muziek. De Queen Anne geeft een hele nieuwe betekenis aan cruisevakanties!

Schip kenmerken

Tewaterlating2024
 Passagiers3000
Bemanningsleden1050
Dekken13
Gerenoveerd
2024
Lengte
323
m
Gewicht
113000
BT
Snelheid
24
kn

Queen Anne

If you want to travel in comfort, luxury and elegance, then you are in the right place on board the Queen Anne. Culinary highlights, excellent service and festive evening events make the journey on the Queen Anne an unforgettable experience.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Experience comedians, impressive shows and theatrical performances at the Royal Court Theatre, listen to a string quartet during the Afternoon Tea or enjoy a classical dance in the Queens Room Ballroom - the Queen Anne offers entertainment for all tastes!

Wij vonden

Andere zusterschepen