Queen Victoria

Queen Victoria

Beleef een tot in de puntjes verzorgde cruise aan boord van Queen Victoria. Het elegante cruiseschip van Cunard is geliefd om haar elegante en luxueuze sfeer en haar diversiteit aan bestemmingen. Hier staat je een onvergetelijke cruisevakantie te wachten.

Stap in de wereld van traditionele cruisereizen aan boord van Queen Victoria. Al sinds 2007 is dit stijlvolle cruiseschip razend populair onder cruiseliefhebbers. Maar ook als je voor het eerst op cruise gaat, zul je je eindeloos vermaken. Geniet van topklasse gerechten in een van de vijf restaurants of reserveer een tafel in de specialiteitenrestaurants en beleef een culinaire spektakel. Geniet 's avonds van het brede aanbod aan entertainment, van theaterproducties tot nachtclubs of dans zelf de voetjes van de vloer in de ballroom. Ontspannen doe je nergens zo goed als in de luxe spa van Queen Victoria of neem bij mooi weer een duik in een van de buitenzwembaden.

Schip kenmerken

Tewaterlating2007
 Passagiers2061
Bemanningsleden981
Dekken12
Breedte
32
m
Lengte
294
m
Gewicht
90746
BT
Snelheid
24
kn

Queen Victoria

Geniet van echte Britse afternoontea in de Queen's Room, geniet van een oogverblindend optreden in het Royal Court Theatre of verwen jezelf met een behandeling in Mareel Spa. Queen Victoria laat je de sfeer ervaren uit de tijd dat Atlantic Ocean Liners de oceanen domineerden.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Ervaar in het theater elke avond nieuwe uitvoeringen met comedians, livemuziek en indrukwekkende shows.

Wij vonden

Andere zusterschepen