Queen Mary 2

Queen Mary 2

Voel je een ware royal tijdens een cruisevakantie aan boord van Queen Mary 2. Het cruiseschip vaart al sinds 2004 de meest bijzondere routes wereldwijd en biedt de ultieme cruise ervaring vol vrijheid, ruimte en luxe aan boord.

Queen Mary 2 is een waar icoon in de cruisewereld. Het vlaggenschip van Cunard is niet alleen een van de meest elegante in de vloot, het biedt ook een breed scala aan faciliteiten. Of je nu in de stemming bent voor complete ontspanning of iets actievers, je vindt het allemaal aan boord. Geniet van waanzinnig live-entertainment, ontspan van top tot teen in de spa of geniet van een klassiek Britse afternoon tea. Aan boord van Queen Mary 2 staat luxe en gastvrijheid voorop en dat zie je terug tot in de kleinste details. Of je nu geniet van een uitgebreid diner, je kleedt voor een gala-avond of ontspant op de klanken van livemuziek, elk moment met Queen Mary 2 straalt elegantie en verfijning uit.

Schip kenmerken

Tewaterlating2004
 Passagiers2691
Bemanningsleden1292
Dekken14
Breedte
42
m
Lengte
345
m
Gewicht
151400
BT
Snelheid
30
kn

Queen Mary 2

Het vlaggenschip Queen Mary 2 van Cunard is gebouwd als een klassieke Atlantic Ocean Liner en biedt enkele van de beroemdste toneelstukken van Shakespeare in het theater, en herbergt uitstekende restaurants en een groot planetarium.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Ervaar komieken, indrukwekkende shows en enkele van de beroemdste toneelstukken van Shakespeare in het theater.

Wij vonden

Andere zusterschepen