Cunard cruisevakantie
Cunard
4

Cunard

Met meer dan 180 jaar aan geschiedenis en ongeëvenaarde kennis van de zeevaart is Cunard niet weg te denken uit de cruisewereld. De Britse cruisemaatschappij combineert het authentieke cruise gevoel met alle moderne gemakken van vandaag. Geniet van een flinke dosis luxe, entertainment en topklasse gastronomie aan boord van prachtige schepen.

Koppels
Luxe
Wereldcruises
Traditioneel

Populaire cruises

Ontdek Cunard

luxe cruise

Luxe en authentieke cruises

Een cruisevakantie als geen ander!

Een cruisevakantie met het Britse Cunard is er een die je moet beleven. De cruisemaatschappij heeft een kleine vloot met slechts drie oceanliners en breidt zich in 2024 uit met een vierde schip. Dankzij de klassieke sfeer aan boord van de schepen ervaar je het authentieke cruise gevoel, geheel in Britse stijl. Geniet van een afternoon tea in de tearoom, chique gala avonden en spectaculaire theatershows terwijl je reist naar de mooiste uithoeken van de wereld. Cunard kent een rijke historie en heeft zelfs menig Hollywoodster aan boord mogen verwelkomen, waaronder Elizabeth Taylor en Charlie Chaplin.

cunard cruise en duurzaamheid

Maak een bewuste keuze

Cunard en duurzaamheid

Al eeuwenlang is Cunard verbonden met de zee en de rederij is dan ook toegewijd om het milieu zo goed mogelijk te beschermen. Zo wordt er aanzienlijk geïnvesteerd in nieuwe technologieën en verbeteringen om uitstoot te verminderen en de impact op het milieu te beperken. Ook wordt er aan boord geen gebruik meer gemaakt van single-use plastic en wordt voedsel- en productie afval geminimaliseerd.

Lees meer over Cunard en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Cunard

Belangrijke reisinformatie
Wat is er bij de prijs inbegrepen?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruisetickets?
Ik ben mindervalide of heb speciale (medische) behoeftes, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen

Wij vonden