Cruisevakantie Seattle

Cruise vanuit Seattle

Ga op cruise vanuit Seattle

Seattle is een stad waar je verliefd op wordt. Een bruisende sfeer, een prachtige skyline en omringd door schitterende natuur: hier moet je geweest zijn.

Ontdek Seattle

Wat de Eiffeltoren voor Parijs is, is de 184 meter hoge Space Needle voor Seattle. Pak de lift en ga naar boven voor een adembenemend uitzicht vanaf dit architectonische hoogstandje. Ook de Pike Place Market mag je niet overslaan. Maar liefst 9 hectare beslaat dit marktterrein. De vele kraampjes met etenswaren, de lekkere streetfood restaurantjes, de verschillende straatartiesten: je kijkt hier gegarandeerd je ogen uit.

Ook zeer de moeite waard: de Seattle Central Library ontworpen door de Nederlandse architect Rem Koolhaas, het levendige Pioneer Square en het Seattle Art Museum. Tussendoor kun je genieten van al het culinaire lekkers dat de stad te bieden heeft. Van mac ‘n cheese tot verse vis: Seattle wemelt van de restaurants. De stad vormt bovendien de perfecte uitvalsbasis voor een excursie naar Mount Rainier National Park, een walhalla voor natuur- en wandelliefhebbers. In Seattle zul je je geen moment vervelen tijdens jouw cruise door Alaska.

Bezienswaardigheden Seattle

Seattle Space Needle

Space Needle

Een bezoek aan Seattle is niet compleet zonder dat je op de top van de Space Needle hebt gestaan. Wie meer wil dan van het uitzicht genieten kan een bezoek brengen aan het draaiende restaurant.

Pike Place Market

Pike Place Market

De overdekte Pike Place Market is al meer dan 100 jaar de place to be in Seattle. Bloemen, etenswaren, eettentjes en de kauwgommuur - een van de meest bizarre vormen van kunst ooit - vind je er terug.

Seattle Central Library

Seattle Central Library

De door Rem Koolhaas ontworpen Seattle Central Library is een lust voor het oog. Je blijft kijken naar dit glazen architectonische wonder dat ook van binnen vol verrassingen zit.

Mount Rainier National Park

Mount Rainier National Park

Mount Rainier National Park is een wonderschoon natuurpark in de buurt van Seattle. Het park is gelegen rondom de 4.392 meter hoge en nog altijd actieve stratovulkaan Mount Rainier.

Bekijk alle cruises uit Seattle

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden