Cruise vakantie Tokyo

Cruise vanuit Tokyo

Ga op cruise vanuit Tokyo

Tokyo is het belangrijkste centrum van het Japanse bedrijfsleven en financiën, maar het heeft ook diepe wortels in de geschiedenis.

Ontdek Tokyo

Tokyo is echt een van dé steden die je wilt bezoeken tijdens een cruisevakantie Azië. In het hart van de stad ligt een dichtbegroeid bosgebied dat bezoekers van de drukte weghoudt en het Meiji-schrijn huisvest. De setting symboliseert de scheiding tussen het spirituele en het wereldse.

De meest spectaculaire manier om de uitgestrektheid van Tokyo te ervaren is vanuit de lucht. De Tokyo toren is hoger dan de Eiffeltoren. Het Roppongi Hills Sky Deck biedt een nog beter uitkijkpunt. Als je een beperkt budget hebt, heeft het Tokyo Metropolitan Government Building twee gratis observatiedekken op de 45ste verdieping van elk van zijn torens. Je hebt ontelbare bezienswaardigheden die je kunt bezoeken tijdens je cruise naar Tokyo.

Bezienswaardigheden Tokyo

Tokyo Tower

Tokyo Tower

De Tokyo Tower is een belangrijke toeristische attractie en het symbool van Tokyo. De hoogte van deze communicatietoren is 333m. Sinds de toren open is voor het publiek hebben ongeveer 150 miljoen mensen deze plaats bezocht. Het ontwerp is gebaseerd op de Eiffeltoren in Parijs, maar de toren in Tokyo is 13 meter hoger. Om de 5 jaar wordt de toren opnieuw geverfd. Hiervoor wordt 28.000 liter verf gebruikt.

Shinjuku Gyoen

Shinjuku Gyoen

Shinjuku Gyoen is met 58,3 hectare en een omtrek van 3,5 km een van de grotere parken in Tokyo. Het park met zijn ca. 1500 kersenbomen is een must-see tijdens het kersenbloesem seizoen (eind maart - midden april). Shinjuku Gyoen bestaat uit 3 verschillende stijlen, Japanse traditionele tuin, Frans tuinontwerp en Engelse landschapstuin.

Shibuya

Shibuya

Shibuya behoort tot de 23 speciale districten van Tokyo. De populaire wijk staat ook bekend als het modecentrum van Japan. Jonge mensen uit Tokyo genieten van de eindeloze winkel- en amusementsmogelijkheden rond het Shibuya Station. Het station verwerkt meer dan 2,4 miljoen passagiers op een doordeweekse dag. Daarmee staat het op nummer 4 van drukste forensentreinstations in Japan. Het gebied is ook bekend als de "Bit Valley" met een hoge concentratie van IT-gerelateerde bedrijven.

Bekijk alle cruises uit Tokyo

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden