Cruise Singapore

Cruise vanuit Singapore

Ga op cruise vanuit Singapore

Het drukke en levendige Singapore ligt in het zuidoosten van Azië. De hypermoderne stadsstaat is een van de meest kleurrijke en verrassende bestemmingen van een cruisevakantie door Azië.

Ontdek Singapore

Singapore bestaat onder andere uit 69 wolkenkrabbers. Toch is de stad verrassend groen. Bezoek bijvoorbeeld de Gardens by the Bay. In deze botanische tuinen kun je je vergapen aan hightech supertrees, de bloemenpracht van de Floral Fantasy en fantastische uitzichten over de stad. De Singapore Botanic Gardens ademen een heel andere sfeer. Dit park uit 1860 staat op de UNESCO werelderfgoedlijst en beschikt over de grootste orchideeëntuin ter wereld. En ook de Singapore Zoo is een groene oase in de glimmende skyscraper stad.

Singapore bestaat uit 63 eilanden. Even weg uit de drukte? Hop dan per boot naar een van de kleinere eilanden. Veel van deze eilandjes hebben nauwelijks bebouwing en soms zelfs geen auto’s. Ook voor de foodies onder ons vormt een bezoek aan Singapore een hoogtepunt van een cruise door Azië. Van streetfood tot Michelin-ster winnende restaurants en een fantastische curry in Little India. Je likt je vingers erbij af.

Bezienswaardigheden Singapore

Marina Bay Singapore

Marina Bay

Singapore's beroemde Marina Bay is de plek om naartoe te gaan om de meest spectaculaire dingen van de stad te doen. Met de snelle ontwikkeling van deze kosmopolitische stadstaat heeft het hele Marina Bay-gebied een transformatie van epische proporties ondergaan.

Universal Studios Singapore

Universal Studios Singapore

Universal Studios Singapore was het eerste pretpark in zijn soort dat in Zuidoost-Azië werd geopend. Het park heeft meer dan 20 attracties in themazones waaronder de Verloren Wereld, het Oude Egypte, New York, Hollywood, Madagascar en Far Far Away.

Raffles Hotel

Raffles Hotel

Dit luxueuze hotel in koloniale stijl heeft een lange geschiedenis die teruggaat tot 1887 en is uitgegroeid tot een van de belangrijkste bezienswaardigheden in Singapore. Beroemde gasten waren onder meer Elizabeth Taylor, koningin Elizabeth II en de overleden King of Pop, Michael Jackson.

Botanic Gardens

Botanic Gardens

De Singapore Botanic Gardens zijn aangelegd in 1860 en voelen als een sprookje. De National Orchid Garden is een van de hoogtepunten van een bezoek aan deze magische tuinen. Nergens zie je zo veel unieke orchideeënsoorten bij elkaar.

Bekijk alle cruises uit Singapore

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden