Venetië cruise

Cruise vanuit Venetië

Cruise vanuit Venetië

Een cruise uit Venetië is een geweldige manier om Oostelijke en Westelijke Middellandse Zee te ontdekken. Vanuit de historische stad liggen talloze bestemmingen aan je voeten, zoals de Griekse eilanden, Kroatië en zelfs verder naar Egypte.

Venetië is veel meer dan het vertrekpunt van je Middellandse Zee cruise. De stad zelf is ook zeer de moeite waard om te verkennen voor je cruise begint. Maak een gondeltocht door de beroemde grachten, bezoek het indrukwekkende San Marcoplein met de Basiliek van San Marco en het Dogenpaleis, en geniet van het uitzicht vanaf de Rialtobrug. V

Welke cruises vertrekken uit Venetië?

Er zijn diverse cruisemaatschappijen die vertrekken uit Venetië, waaronder MSC Cruises en Seabourn. Deze maatschappijen bieden een breed scala aan cruises, van ultra-luxe reizen tot gezinsvriendelijke cruises.

Fly & Cruise

Fly & Cruise Venetië

Een groot voordeel van een cruise vanuit Venetië is de gemakkelijke bereikbaarheid vanuit Nederland. Met (directe) vluchten naar Venetië ben je bij zowel de stad als de cruise terminal, zodat je vrijwel meteen kunt beginnen met genieten van je vakantie.

LEES MEER

Bekijk alle cruises uit Venetië

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden