Cruise naar Montevideo

Cruise vanuit Montevideo

Ga op cruise vanuit Montevideo

De hoofdstad van Uruguay, Montevideo, heeft het allemaal: uitgestrekte stranden, verschillende UNESCO sites en ongelooflijk goede wijnen.

Ontdek Montevideo

Ondanks dat het een miljoenenstad is, is Montevideo voor vele reizigers een goed bewaard geheim gebleven. Tijdens je cruise door Uruguay ontdek je dat Montevideo erin slaagt een evenwicht te vinden tussen strandgevoel en een bruisend stadsleven. Het is een stad van tegenstellingen die door de ontspannen sfeer heel goed samengaan. Of je nu de markt van Mercado del Puerto afstruint of Uruguay's grootste collectie schilderijen in het Museo Nacional de Artes Visuales bekijkt, tijdens een cruisevakantie naar Montevideo kun je alle kanten op. Het tempo van het leven in Montevideo ligt lager dan je misschien gewend bent, maar dat is juist wat het tot de perfecte vakantiebestemming maakt. Het is hier gemakkelijker dan ooit om het rustig aan te doen.

Montevideo in Uruguay is een van onze favoriete plekken tijdens een cruisevakantie Zuid-Amerika.

Bezienswaardigheden Montevideo

Museo Nacional de Artes Visuales

Museo Nacional de Artes Visuales

Het Museo Nacional de Artes Visuales, dat een van de grootste collecties Uruguayaanse kunst ter wereld huisvest, is een must voor liefhebbers van Zuid-Amerikaanse kunst tijdens een cruise door Uruguay. Het museum belicht kunstenaars die door een groot deel van de kunstwereld werden genegeerd of ondergewaardeerd. Mis de roterende tentoonstellingen niet tijdens jouw bezoek.

Playa Verde

Playa Verde

Wit zand en de Atlantische Oceaan heten je welkom in Uruguay bij Playa Verde. Hier kun je zonnebaden of zwemmen terwijl je uitkijkt over een prachtig landschap. Je kunt gemakkelijk een hele dag op dit strand doorbrengen, en het is zo ontspannend dat je er niet meer weg wilt.

Wijn van de Tannat druif

Wijn proeven

Hoewel het wijnland in Uruguay niet zo uitgebreid is als Argentinië, is het de unieke Tannat druif die de Uruguayaanse wijnen onderscheidt. Breng een middag door met wijnproeven, in een proeflokaal in Ciudad Vieja of tijdens een rondleiding door een wijnmakerij net buiten de stad.

Ciudad Vieja (Old Town)

Ciudad Vieja (Old Town)

Maak een wandeling door een van Montevideo's meest duurzame en populaire buurten, Ciudad Vieja (Old Town). 19e eeuwse koloniale architectuur geeft de wijk een duidelijk gevoel van elegantie en tijdloosheid. Langs de hoofdstraat van Peatonal Sarandí vind je een verscheidenheid aan winkels en restaurants om te bekijken. Perez Castellano ziet eruit als iets uit een ansichtkaart, waar lokale handelaren en straatverkopers producten verkopen. Boekenliefhebbers zullen een bezoek willen brengen aan Librería Puro Verso, waar je het perfecte strandboek kunt vinden en een kopje koffie of een snack kunt nemen voordat je verder gaat met je ontdekkingstocht.

Honda Beach

Honda Beach

Het gebied van Honda Beach, dat lang beschouwd werd als Montevideo's beste plek om te surfen, is een waar genot voor surfers. De surfgemeenschap hier is sterk, en je wordt hier verwelkomd, zelfs als je een beginnende surfer bent.

Bekijk alle cruises uit Montevideo

Ontdek hier al onze cruise aanbiedingen en gebruik de filters om jouw perfecte cruisevakantie te vinden.

Wij vonden