Caribbean Cruise - Port Canaveral - Kennedy Space Center
Caribbean Cruise - Port Canaveral - Kennedy Space Center

Cruise vanuit Port Canaveral

Gordels vast voor een groot avontuur aan de Space Coast wanneer u een Carnival cruise boekt vanuit Port Canaveral, Florida. Plezier in de zon is een missie die gemakkelijk te volbrengen is in Port Canaveral: neem voor of na uw cruise de tijd om op te stijgen van het Kennedy Space Center, rijd door de bochten in een stockcar op de wereldberoemde speedway, en zoef door de gierende achtbanen van Orlando's themaparken

Cruise vakantie vanuit Port Canaveral

Port Canaveral is een van de drukste cruisehavens ter wereld. Elk jaar passeren miljoenen cruisepassagiers van verschillende cruisemaatschappijen Port Canaveral voor een Caribbische Cruise. Of Port Canaveral nu je geplande inschepingshaven is of je cruiseschip slechts voor een dag bezoekt, deze bruisende gemeenschap heeft voor elke cruisepassagier iets te bieden. Met zo veel uitstekende attracties, avontuurlijke mogelijkheden en ander plezier om van te genieten, zal je, tijdens je cruise, Port Canaveral keer op keer willen bezoeken!

Bezienswaardigheden voor je cruisevakantie Port Canaveral

Walt Disney Magic Kingdom
Universal Theme Parks
Kennedy Space Center
Orlando Science Center

Walt Disney Magic Kingdom

Walt Disney World is de populairste gezinsattractie van Florida en dat is het al vele jaren. Van de vier parken is Magic Kingdom het meest iconische, met het kasteel van Assepoester in het centrum van het park.

Andere bestemmingen