Met het gezin op cruise: de voordelen van een familiecruise

Familiecruise: en vakantie om nooit te vergeten

Een cruise is de populaire keuze voor familievakantie en dat is niet zonder reden. Waan jezelf op een drijvend vakantieresort en geniet iedere dag van waanzinnig entertainment, overheerlijk eten en heel veel gemak. En dat allemaal terwijl je prachtige bestemmingen bezoekt. Ontdek de voordelen van een cruisevakantie met het gezin.

1.      Van waterparken met de spannendste glijbanen tot ziplinen, botsauto’s en avontuurlijke excursies. Een cruisevakantie zit bomvol fantastische ervaringen, ook voor kinderen! Cruiseschepen bieden tal van faciliteiten aan boord waar jonge reizigers zich eindeloos mee vermaken. Ook zijn er Kids Clubs, waar kinderen leeftijdsgenoten kunnen ontmoeten en zich lekker kunnen uitleven. Zo heb jij even tijd voor een moment voor jezelf.

2.      Een cruiseschip beschikt over verschillende type accommodaties, van comfortabele hutten tot luxe suites. Voor ieder budget is er dus een passend verblijf te vinden. Ook zijn speciale familiehutten. Deze hutten zijn lekker ruim ingericht en bieden veel comfort. Zo dromen jij en je gezin heerlijk weg na een dag vol indrukken.

3.      Een van de grote voordelen van een cruise is dat je meerdere bestemmingen bezoekt, zonder de stress van koffers inpakken en opnieuw in- en uitchecken. Zo kun je heerlijk ontspannen van de vakantie genieten. Daarnaast is een familiecruise een geweldige manier om met het gezin de wereld te ontdekken. Ga samen op ontdekkingstocht in historische steden en kom de volgende dag tot rust op een prachtig strand. Tijdens een cruisevakantie is geen dag hetzelfde!

4.      Lekker eten en drinken is belangrijk tijdens je vakantie en ook daarvoor biedt een cruise de perfecte uitkomst. Cruiseschepen beschikken over talloze verschillende eetgelegenheden, van formeel restaurants tot een snackbar en alles daar tussenin. Zo is er voor ieder wat wils, zelfs de meest kieskeurige eters gaan smullen. En alle maaltijden zijn gewoon bij de prijs van je cruise inbegrepen.

5.      Een familiecruise heb je in allerlei soorten en maten. Dankzij ons grote aanbod aan rederijen vind je gegarandeerd de cruise die bij je past. Houd je van activiteit en zoek je dag en nacht entertainment, dan is een cruise met Royal Caribbean of MSC Cruises de perfecte keuze. Of kies voor de ongedwongen sfeer en het heerlijke eten van Costa Cruises. Een cruisevakantie is een onvergetelijke ervaring voor de hele familie.

 

Lijkt een cruise met het gezin jou ook wel wat? Ontdek de leukste cruiseschepen met waanzinnige faciliteiten voor jong en oud nu op Sunweb!