Seabourn Encore - Seabourn Cruises

Seabourn Encore

Ontdek de meest exotische bestemmingen aan boord van Seabourn Encore. Dit luxe cruiseschip biedt plaats aan zo’n 600 passagiers en neemt je mee naar unieke havens in de Zuidelijke Stille Oceaan, Australië en het Midden-Oosten. En net als op andere Seabourn-schepen, geniet je ook aan boord van de Encore van hoogstaande service, kwaliteit en talloze luxe faciliteiten.

Seabourn Encore neemt je mee in een wereld waar extreme luxe en weelderigheid centraal staat. Het schip beschikt over 302 prachtig ingerichte suites, ieder met een ruime veranda. Wil je helemaal uitpakken, dan kun je ook gebruik maken van een butler. Verder geniet je van een groot aanbod aan faciliteiten, zoals een schitterend wellness centrum, luxe restaurants en een breed scala aan entertainment, evenementen en activiteiten, zowel aan boord als aan wal. Van avontuurlijke watersporten tot een champagne proeverij op een tropisch strand, niets is te gek!

Seabourn Encore - Seabourn Cruises - Introductie

Seabourn Encore

Schip kenmerken

Tewaterlating2016
 Passagiers600
Bemanningsleden450
Dekken12
Breedte
28
m
Lengte
210
m
Gewicht
41865
BT
Snelheid
19
kn

Seabourn Encore

Geniet van het panoramische uitzicht vanuit de Sky Bar, ontspan in The Retreat en probeer de menu's van de bekroonde chef-kok Thomas Keller in The Grill. Welkom aan boord van het verfijnde all-inclusive resort Seabourn Ovation, waar finesse wordt gecombineerd met stijl in een intieme sfeer.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Neem plaats in de showlounges of breng de avond door in de Sky Bar met kilometerslange uitzichten over de oceaan vanaf het zwembadterras.

Wij vonden

Andere zusterschepen