Seabourn Odyssey - Seabourn Cruises

Seabourn Odyssey

Til je cruisevakantie naar een nóg hoger niveau aan boord van Seabourn Odyssey. Het luxueuze cruiseschip heeft plaats voor maximaal 450 gasten en is daarmee een van de middelgrote schepen uit de vloot. Toch heerst er een intieme sfeer aan boord, die doet denken aan een privéjacht.

Met een breed scala aan luxe faciliteiten staat genieten centraal aan boord van Seabourn Odyssey. Laat jezelf in de watten leggen in het grote wellness centrum, uitgerust met onder andere kruidenstoombaden en een hydropool of geniet van een gratis massage bij het zwembad. Zin in wat activiteit? Neem deel aan een golfcompetitie, kookdemonstratie of leef je uit in het fitness centrum. Wanneer het schip voor anker ligt, worden er ook tal van watersportactiviteiten georganiseerd. Op culinair gebied ontbreekt het je ook aan niets, met diverse restaurants waar sterrenchefs de meest prachtige gerechten klaar toveren. Alle staterooms op Seabourn Odyssey zijn luxueuze suites, voorzien van een ruime veranda.

Seabourn Odyssey - Seabourn Cruises - Introductie

Schip kenmerken

Tewaterlating2009
 Passagiers450
Bemanningsleden355
Dekken11
Breedte
26
m
Lengte
198
m
Gewicht
32000
BT
Snelheid
19
kn

Seabourn Odyssey

Probeer pizza rechtstreeks uit de oven of een heerlijke salades en een uniek gemaakte Napa Burger op Pool Deck. Of geniet van de bekroonde menu's van Thomas Keller in The Colonnade, The Grill of The Restaurant. Seabourn Quest biedt een verfijnde all-inclusive ervaring met de nadruk op fitness en stijl.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Dans op livemuziek in een ontspannen sfeer in The Club.

Wij vonden

Andere zusterschepen