Seabourn Quest - Seabourn Cruises

Seabourn Quest

Ervaar ultieme luxe aan boord van Seabourn Quest, een kleinschalig schip dat sinds 2011 onderdeel uitmaakt van de vloot. Net zoals alle andere schepen van Seabourn, beschikt de Quest uitsluitend over suites met een eigen balkon. De Seabourn Quest biedt plaats aan slechts 450 passagiers, waardoor er een intieme sfeer aan boord heerst, met persoonlijke service van topkwaliteit.

Doordat de Seabourn Quest tot de kleinere cruiseschepen behoort, heeft het luxe schip de mogelijkheid in kleinere havens aan te meren, waar grotere cruiseschepen niet kunnen komen. Zo geniet je van een ultra luxe cruise op de meest bijzondere bestemmingen wereldwijd. Op gastronomisch gebied legt Seabourn Quest de lat extra hoog. In diverse restaurants aan boord geniet je prachtige gerechten en ingrediënten. Denk aan kaviaar, truffelrisotto en enorme porties steak bereid toch topchefs. En ook het entertainment is van wereldklasse. Van een luxueuze spa tot meerdere zwembaden en jacuzzi's, theater shows en live muziek - aan boord van de Seabourn Quest ga je je geen moment vervelen!

Schip kenmerken

Tewaterlating2011
 Passagiers450
Bemanningsleden355
Dekken11
Breedte
26
m
Lengte
198
m
Gewicht
32000
BT
Snelheid
19
kn

Seabourn Quest

Probeer pizza rechtstreeks uit de oven of een heerlijke salades en een uniek gemaakte Napa Burger op Pool Deck. Of geniet van de bekroonde menu's van Thomas Keller in The Colonnade, The Grill of The Restaurant. Seabourn Quest biedt een verfijnde all-inclusive ervaring met de nadruk op fitness en stijl.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Dans op livemuziek in een ontspannen sfeer in The Club.

Wij vonden

Andere zusterschepen