Seabourn Sojourn

Seabourn Sojourn

Ben je op zoek naar een cruisevakantie vol luxe, spannende routes en persoonlijke service? Stap aan boord Seabourn Sojourn en zet koers naar een onvergetelijke reis.

Het luxe schip biedt plaats aan 450 passagiers en is daarmee een van de grotere schepen uit de vloot. Maar ook op de Sojourn ontbreekt het niet aan persoonlijke service, die zo kenmerkend is voor Seabourn schepen. Met een bemanning bestaande uit 330 teamleden, geniet je bijna van één-op-één service en word je op je wenken bediend. Doordat het schip ruim is ingericht, is er ook meer plaats voor luxe faciliteiten. Kom tot rust in de uitgebreide spa, die overloopt in maar liefst twee dekken, of huur een Spa Villa voor een moment van pure verwennerij. Waterpret beleef je in een van de drie zwembaden en vijf jacuzzi’s. Wanneer het schip voor anker ligt, organiseert de bemanning ook regelmatig watersportactiviteiten. Voor een culinaire avond kun je terecht in meerdere topklasse restaurants en ook na het diner is het genieten geblazen dankzij het waanzinnige entertainmentaanbod en spectaculaire liveshows.

Seabourn Sojourn - Seabourn Cruises - Introductie

Schip kenmerken

Tewaterlating2010
 Passagiers450
Bemanningsleden355
Dekken11
Breedte
26
m
Lengte
198
m
Gewicht
32000
BT
Snelheid
19
kn

Seabourn Sojourn

Probeer pizza rechtstreeks uit de oven of een heerlijke salades en een uniek gemaakte Napa Burger op Pool Deck. Of geniet van de bekroonde menu's van Thomas Keller in The Colonnade, The Grill of The Restaurant. Seabourn Sojourn biedt een verfijnde all-inclusive ervaring met de nadruk op fitness en stijl.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Dans op livemuziek in een ontspannen sfeer in The Club.

Wij vonden

Andere zusterschepen