Seabourn Ovation

Seabourn Ovation

Seabourn Ovation is het zusterschip van Seabourn Encore en biedt hetzelfde niveau van klasse, comfort en stijl. Het ultra-luxe cruiseschip heeft plaats voor 604 gasten en is daarmee een van de grootste schepen in de Seabourn vloot.

Laat je tijdens je cruisevakantie extra in de watten leggen aan boord van Seabourn Ovation. Dankzij ruim 400 bemanningsleden, die dag en nacht voor je klaar staan, ervaar je persoonlijke service van uitmuntende kwaliteit. Aan boord kun je onbeperkt genieten van non-alcoholische dranken en culinaire diners in de specialiteitenrestaurants. Over restaurants gesproken, aan boord tref je maar liefst vijf verschillende eetgelegenheden met een grote diversiteit aan keukens - van verse sushi tot grill gerechten rechtstreeks van de barbecue. Het entertainment aanbod is minstens zo divers. Comedy shows, dansvoorstellingen en mini-concerten, iedere gast zal zich vermaken. Seabourn Ovation beschikt natuurlijk ook over de kenmerkende “Spa at Seabourn”, waar je je heerlijk in de watten laat leggen met ontspannen behandelingen en thermale baden. Kom aan boord en geniet van de luxe die Seabourn Ovation te bieden heeft!

Seabourn Ovation - Seabourn Cruises - Introductie

Schip kenmerken

Tewaterlating2018
 Passagiers600
Bemanningsleden450
Dekken12
Breedte
28
m
Lengte
210
m
Gewicht
41865
BT
Snelheid
19
kn

Seabourn Ovation

Geniet van het panoramische uitzicht vanuit de Sky Bar, ontspan in The Retreat en probeer de menu's van de bekroonde chef-kok Thomas Keller in The Grill. Welkom aan boord van het verfijnde all-inclusive resort Seabourn Ovation, waar finesse wordt gecombineerd met stijl in een intieme sfeer.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Neem plaats in de showlounges of breng de avond door in de Sky Bar met kilometerslange uitzichten over de oceaan vanaf het zwembadterras.

Wij vonden

Andere zusterschepen