Seabourn Venture - Seabourn

Seabourn Venture

Van de ijzige wateren in het poolgebied tot de tropische Amazone; Seabourn Venture brengt je naar de meest bijzondere en afgelegen bestemmingen ter wereld. Dit ultra-luxe expeditieschip maakte in 2022 haar maiden voyage en beschikt over diverse innovatieve technologiën en faciliteiten die tot een unieke cruisevakantie leiden.

De Venture is het eerste expeditieschip van Seabourn en is onder andere uitgerust met twee onderzeeërs, kajaks en 24 Zodiac boten, waarmee onvergetelijke expedities worden geleidt. Ook aan boord gaat je ontdekkingsreis verder in het Discovery Center, waar indrukwekkende lezingen en evenementen plaatsvinden onder leiding van een ervaren expeditie team, bestaande uit wildernis-experts, wetenschappers, historici en natuuronderzoeken. Ontdek de natuur als nooit tevoren en start je expeditie aan boord van de gloednieuwe Seabourn Venture.

Seabourn Venture - Seabourn - Introductie

Schip kenmerken

Tewaterlating2021
 Passagiers264
Bemanningsleden120
Breedte
26
m
Lengte
170
m
Gewicht
23000
BT
Snelheid
19
kn

Seabourn Venture

Leer iets nieuws van de 27 experts van het expeditieteam, neem deel aan unieke natuurervaringen aan wal en ervaar de culinaire kunsten van chef-kok Thomas Keller. Welkom aan boord van het expeditieschip Seabourn Venture, waar finesse wordt gecombineerd met stijl in een intieme sfeer.
Entertainment
Activiteiten
Eten & Drinken
Wellness & Sport

Entertainment

Het merendeel van het entertainment bestaat uit lezingen door het expeditieteam, bestaande uit 27 deskundige experts in het Discovery Center.

Wij vonden

Andere zusterschepen