Seabourn suite
Seabourn
6

Seabourn

Seabourn is de perfecte rederij voor liefhebbers van luxe cruises. Ontdek de meest bijzondere cruisebestemmingen aan boord van ultra-luxe schepen, waar een ontspannen en intieme sfeer, luxe accommodaties en persoonlijke service je verwachtingen overtreffen.

All inclusive
Luxe
Koppels
Cruiseliefhebbers
Huwelijksreis
Suite

Pooulaire bestemmingen

Ontdek Seabourn

seabourn quest excursie

Ontde de mooise uithoeken van de wereld

Unieke cruise ervaringen en expedities

Een cruisevakantie met Seabourn draait om unieke reiservaringen aan boord van stijlvolle en ultra-luxe schepen. De persoonlijke service, luxe accommodaties en een breed scala aan activiteiten aan boord én aan land, maakt Seabourn extra geliefd onder cruisereizigers die comfortabel en in stijl de wereld willen ontdekken. De vloot bestaat uit kleinere schepen die bestemmingen bezoeken, die grotere cruiseschepen niet kunnen bereiken. Ook beschikt Seabourn over een luxe expeditieschip, de Seabourn Venture, die avontuurlijke cruisers meeneemt naar prachtige expedities in o.a. Antarctica en de Amazone. Alle schepen van Seabourn zijn voorzien van ultra-luxe faciliteiten en beschikken uitsluitend over luxe suites met een ruime veranda. En als kers op de taart, geniet je tijdens een Seabourn cruise altijd van een all inclusive verblijf!

all inclusive cruise

Onbezorgd genieten van alle luxe

All inclusive cruisevakanties

Zorgeloos genieten en topklasse service staan centraal bij Seabourn. De ervaren bemanning dat er alles aan doet om je verwachtingen te overtreffen. Dankzij een personeel-gast ratio van bijna een-op-een, geniet je tijdens je cruise van persoonlijke service van de hoogste kwaliteit. Een ander groot voordeel van Seabourn is de all inclusive, ultra-luxe cruise ervaring. Zo geniet je van een ruime keuze aan eetgelegenheden en ook de specialiteitenrestaurants vragen geen extra toeslag. Naast je maaltijden kun je bij Seabourn ook onbeperkt genieten van een breed aanbod aan (non)alcoholische dranken. Tot slot zijn ook de verplichte fooien (Hotel Service Charge) al inbegrepen. Zo geniet je zorgeloos van een luxe cruise avontuur.

Maak een bewuste keuze

Seabourn en duurzaamheid

Seabourn streeft ernaar haar gasten van een unieke reiservaring te voorzien. De intieme schepen zijn zo gebouwd, dat ze ook de minder bezochte bestemmingen kunnen aandoen. Zo kun je cruises naar de prachtige verborgen parels en bijzondere bestemmingen, zoals Patagonië of Groenland. De rederij is dan ook toegewijd om de natuur zo goed mogelijk te beschermen. Zo wordt er geïnvesteerd in nieuwe technologieën om uitstoot te verminderen en de impact op het milieu te beperken.

Lees meer over Seabourn en duurzaamheid

Veelgestelde vragen Seabourn

Belangrijke reisinformatie
Wat is wel en niet bij de prijs inbegrepen?
Hoe en wanneer krijg ik mijn cruisetickets?
Ik ben mindervalide of heb speciale (medische) behoeftes, waar moet ik rekening mee houden?

Schepen

Wij vonden