Zonvakanties
 • Home
 • Zoek en boek
Wintersport
 • Home
 • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
 1. Home
 2. Vakantie
 3. Sparky

Maak kennis met ons nieuwe vriendje: Sparky!

Een klein vogeltje met grote vakantieplannen

Ken je Sparky al? Dit vrolijke vogeltje houdt ontzettend van vakantie! Alleen werd hij, in tegenstelling tot zijn broertjes en zusjes, met hele kleine vleugeltjes geboren... Maar dat houdt Sparky niet tegen om zijn grootste hobby, vliegen en op vakantie gaan, uit te voeren. Hoe? Bekijk snel de video om erachter te komen!

Op vakantie kun je Sparky tegenkomen in de Sparky Kids Club. Lees verder om erachter te komen waar deze miniclubs aanstaande zomer te vinden zijn en wat je hier allemaal kunt verwachten!

Ken jij Sparky al? Bekijk hier zijn verhaal!

Een klein vogeltje met grote vakantieplannen

Ken je Sparky al? Dit vrolijke vogeltje houdt ontzettend van vakantie! Alleen werd hij, in tegenstelling tot zijn broertjes en zusjes, met hele kleine vleugeltjes geboren... Maar dat houdt Sparky niet tegen om zijn grootste hobby, vliegen en op vakantie gaan, uit te voeren.

Ontdek de Sparky Kids Club!

Gegarandeerd plezier voor de allerkleinsten!

Deze zomer kunnen kinderen vanaf vier jaar zich helemaal uitleven in de Sparky Kids Club! In deze vrolijke miniclub worden in juli en augustus de leukste activiteiten georganiseerd. Denk aan glitter tatoeages zetten, vriendschapsarmbandjes maken, sportieve toernooitjes, schminken, een filmavond en nog veel meer! Onder Nederlandstalige begeleiding gaan de allerkleinsten hier een geweldige tijd tegemoet.

All inclusive vakantie vieren met kinderen

In speciaal geselecteerde all inclusive hotels komt het je deze zomer aan niets te kort. Een all inclusive vakantie is wel zo prettig wanneer je met kinderen reist.Geen restaurantjes uitzoeken terwijl de kleine eigenlijk al honger heeft (en daardoor niet meer zo gezellig is) of een pasta bestellen die toch ineens heel anders blijkt te zijn dan verwacht. Bij de uitgebreidde buffetten van deze kindvriendelijke all inclusive hotels is er voor iedereen iets lekkers te vinden. En het allerfijnste aan deze selectie hotels met Sparky kidsclub? Er wordt de allerleukste animatie georganiseerd. Zo hebben niet alleen de kids, maar ook jij een heerlijke vakantie!

De leukste miniclub en kidsclub op vakantie

Een familievakantie is pas echt een succes wanneer iedereen het naar zijn zin heeft. In de Sparky Kids Club hoef je je daar voor de allerkleinsten in ieder geval geen zorgen over te maken. Want zelfs een zwembad en glijbanen gaan soms een beetje vervelen. Dan kunnen ze met hun vakantievriendjes vriendschapsbandjes maken of een toffe glitter tatoeage laten zetten. Of speel even levensgroot Jenga, een potje minigolfenof het kaartspel Uno. Om vervolgens natuurlijk weer met zijn allen van de waterglijbaan te gaan om af te koelen, want zo'n glijbaan verveelt maar héél eventjes natuurlijk! 

Familievakantie voor jong en oud

Kinderen vanaf vier jaar kunnen zich uitleven in de Sparky Kids Club. Jij kunt natuurlijk meedoen, maar vinden de kids het niet héél stoer om zelf met hun vriendjes te spelen, zonder dat papa of mama meekijkt? Met de zekerheid van Nederlandstalige, professionele begeleiding kun jij met alle gemak even je ogen sluiten op een ligbedje in de zon. Maar eerlijk is eerlijk, 's avonds, als de Sparky theme song wordt gedraaid zal het voor iedereen moeilijk zijn om stil te blijven zitten. Zo sluit je de dag al dansend met de hele familie af.

Sparky's Kids club 

 • Sparky Kids Club in juli en augustus
 • Nederlandstalige kinderanimatie
 • All inclusive Selections hotels
 • Echte familiehotels
 • Veel familiekamers aanwezig
 • De leukste activiteiten voor kinderen!

In deze hotels vind je de Sparky Kids Club!