Dutchweek

 1. Home
 2. Wintersport
 3. Dutchweek

Dutchweek

Zin in een geweldige afsluiting van het wintersportseizoen?

Door de combinatie van de sportieve wintersport en de evenementen is Dutchweek dé perfecte wintervakantie! Minstens 4 dagen lang wordt er stijlvol gefeest in zowel het dorp als op de piste.

Sunweb biedt geweldige en voordelige accommodaties aan op de Dutchweek bestemmingen in Saalbach, Gerlos, Sauze d'Oulx, Val en Thorens. Deze feestelijke evenementen zijn voor iedere wintersporter een prachtig moment om het skiseizoen mee af te sluiten. Ieder evenement heeft zo zijn eigen programma dat aansluit voor iedere (après-)ski fan. De locaties van de evenementen zijn speciaal geselecteerd op hun sneeuwzekerheid, de grootte van het skigebied en het compacte dorp.

Uniek tijdens deze typische Nederlandse wintersportevents zijn de snow parties en live entertainment op de berg, bruisende après-ski en Tiroler sfeer en de goede feesten. De Nederlandse DJ’s in de clubs draaien tot in de vroege uurtjes en ook dit jaar zullen er live acts op het programma staan.

De tickets voor Dutchweek Saalbach en Gerlos zijn eenvouding bij te boeken in stap 1 van de boekingsstappen. De tickets voor Dutchweek Sauze d'Oulx en Val Thorens zijn op bestemming te verkrijgen!

Corona maatregelen
De organisatie van Dutchweek gaat er ondanks corona een onvergetelijk evenement van maken. Op elke bestemming zal volop muziek en entertainment aanwezig zijn, maar uiteraard blijft veiligheid hierbij de hoogste prioriteit. Hieronder vind je de maatregelen op een rijtje:

 • Maximaal 750 gasten per event
 • Hygiëne en veiligheid volgens Covid-19 regelgeving
 • Alleen buiten locaties
 • Tijdslot voor een tafel is te reserveren

Corona proof

 • Maximaal 750 gasten
 • Hygiëne en veiligheid volgens Covid-19 regelgeving
 • Alleen buiten locaties
 • Entertainment en gezelligheid zoals je van Dutchweek gewend bent!

Naar welk Dutchweek evenement ga jij?

Saalbach

13 t/m 20 maart 2021

DIT EVENEMENT IS HELAAS AFGELAST

Een spetterend evenement met een Nederlandse touch, in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feestje. Dutchweek zoals jullie gewend zijn, alleen dan met de charme van het mooie Saalbach.


Gerlos

24 t/m 27 maart 2021

DIT EVENEMENT IS HELAAS AFGELAST

De goede sfeer, feesten en schitterende pistes van Gerlos maken dit een evenement geschikt voor de echte wintersporter die ook graag een mooi feestje willen mee pakken.

Sauze d'Oulx

Meer informatie volgt z.sm.

DIT EVENEMENT IS HELAAS AFGELAST

Bij Dutchweek Italia draait alles om wintersporten, fantastisch eten, lekker drinkenén gezellige feestjes met internationale allure. Een stijlvol evenement in de Italiaanse sneeuw voor elke wintersporter!

Liever een hele week feesten?

Val Thorens

Meer informatie volgt z.s.m.

Dutchweek Val Thorens is al jarenlang een traditie met een gouden randje! Val Thorens, het Franse mekka voor de skiër en de après-skiër. Goede sneeuw, heerlijke voorjaarszon, volle terrassen, live muziek en bruisende feesten!