Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
twee dj's op zilverkleurig podium met handen omhoog aan het dansen op muziek in skigebied

Dutchweek

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Dutchweek

Beleef Dutchweek tijdens jouw wintersportvakantie

Door de combinatie van de sportieve wintersport en de evenementen is Dutchweek dé perfecte wintervakantie! Minstens 4 dagen lang wordt er gefeest in zowel het dorp als op de piste. Uniek tijdens deze internationale wintersportevents zijn de snow parties en live entertainment op de berg, bruisende après-ski, Tiroler sfeer en de goede feesten. De Nederlandse DJ’s in de clubs draaien tot in de vroege uurtjes en ook dit jaar staan er diverse live acts op het programma. 

Sunweb biedt geweldige en voordelige accommodaties aan op de Dutchweek bestemmingen in Saalbach, Gerlos, Sauze d'Oulx, Zell am See-Kaprun. Voor elke (après-)ski fan is er een passend programma. De locaties van de evenementen zijn speciaal geselecteerd op hun sneeuwzekerheid, de grootte van het skigebied en het compacte dorp.

Let op: Sommige locaties hebben (tot een bepaalde tijd) vrije toegang. Er zijn ook verschillende locaties (en tijden) waarbij je alleen toegang hebt met het eventticket. De tickets voor Dutchweek Saalbach, Zell am See-Kaprun, Sauze d'Oulx en Gerlos zijn eenvouding bij te boeken in stap 1 van de boekingsstappen.

Wij bieden de volgende Dutchweeks aan:

Dutchweek Kick-Off Saalbach - Oostenrijk
18 t/m 23 januari 2025
Ticket 4 dagen €53,50
Bekijk hier het programma


Dutchweek Saalbach - Oostenrijk
15 t/m 22 maart 2025
Ticket 4 dagen €56,50
Ticket 8 dagen €87,50
Bekijk hier het programma


Dutchweek Kick-Off Zell am See-Kaprun - Oostenrijk
15 t/m 18 januari 2025
Ticket 4 dagen €46,50
Bekijk hier het programma


Dutchweek Zell am See-Kaprun - Oostenrijk
12 t/m 15 maart 2025
Ticket 4 dagen €46,50
Bekijk hier het programma

Dutchweek Italia (Sauze d’Oulx)
15 t/m 22 maart 2025
Ticket 4 dagen va €37,50
Ticket 8 dagen va €63,50
Bekijk hier het programma


Dutchweek Gerlos - Oostenrijk
25 t/m 29 maart 2025
Ticket 5 dagen €69,50
Bekijk hier het programma

* De genoemde prijzen zijn inclusief de vroegboekkorting die geldig is voor boekingen gemaakt voor 1/11/24. Na deze datum gelden hogere prijzen. De prijzen kun je terugvinden in stap 1 van het boekingsproces.

 

  • Het draait allemaal om making memories together
  • Leuke activiteiten zoals Early Bird Skitour & Breakfast 
  • Mooie feestlocaties met internationale muziek

Dutchweek Kick-Off Saalbach

22 t/m 25 januari 2025

Feest mee tijdens de Dutchweek Kick-Off in Saalbach en we garanderen jouw een onvergetelijke wintersportvakantie vol plezier en optredens! Geniet van de vetste locaties die dit event voor jou in petto heeft.
Tijdens de Kick-Off in Zell am See-Kaprun geniet je in dit geweldige gebied van uitdagende pistes en sluit je de dag af met je favoriete drankje.

Dutchweek Zell am See-Kaprun

12 t/m 15 maart 2025

12 maart gaan we naar Kaprun en Zell am See waar je de bijzondere sfeer van Dutchweek kunt verwachten. Dit is voor degenen die van geweldig skiën, lekker eten en drinken, de leukste feestjes en een geweldige sfeer houden.

Dutchweek Saalbach

15 t/m 22 maart 2025

Het grootste event van Dutchweek, 8 locaties per dag waar jij van diverse internationale muziekgenres kunt gaan genieten. Voor wintersporters die houden van een goed feestje én van Saalbach!

Dutchweek Gerlos

25 t/m 29 maart 2025

Een spetterend event met een Nederlandse touch, in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feestje. Een heus end-of-season event met bijvoorbeeld elke dag een zanger in de Cin-Cin, een hele toffe live band bij de Umbrella Bar en nog veel meer!
Sauze d’Oulx is al behoorlijk bekend onder Nederlanders dus de perfecte plek voor Dutchweek! De prachtige Italiaanse skiheuvels en de geweldige Italiaanse keuken zorgen voor een spetterend feest later op de avond!