Dutchweek

DutchweekDutchweek

Zin in een geweldige afsluiting van het wintersportseizoen?

Door de combinatie van de sportieve wintersport en de evenementen is Dutchweek dé perfecte wintervakantie! Tijdens de evenementen van Dutchweek zal het skigebied oranje kleuren en hangt er een echte Nederlandse sfeer.

Sunweb biedt geweldige en voordelige accommodaties aan op de Dutchweek bestemmingen in Saalbach, Gerlos, Val Thorens én, dit jaar voor het eerst, in Zell am See-Karpun. Deze feestelijke evenementen zijn voor iedere wintersporter een prachtig moment om het skiseizoen mee af te sluiten. Ieder evenement heeft zo zijn eigen programma dat aansluit voor iedere (après-)ski fan.

Uniek tijdens deze typische Nederlandse events zijn de snow parties en live entertainment op de berg, après-ski op de piste en goede feesten. De Nederlandse DJ’s in de clubs draaien tot in de vroege uurtjes en ook dit jaar zullen er live acts op het programma staan voor nog meer keuze.

Kun jij niet bij een van de Dutchweek events aanwezig zijn? Bekijk dan het gehele aanbod wintersportvakanties.

Dutchweek

Waarom Dutchweek?

  • Snowparty's
  • Après-ski
  • Clubbing


Naar welke Dutchweek ga jij?

Zell am See

Zell am See-Kaprun

Dutchweek Zell am See – Kaprun is een nieuw evenement dat dit jaar voor het eerst op deze geweldige locatie plaats zal vinden. De eerste editie vindt plaats van woensdag 23 tot en met zondag 27 januari 2019. Boek snel!
Dutchweek Saalbach

Saalbach

Een spetterend evenement met een Nederlandse touch, in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feestje. Dutchweek zoals jullie gewend zijn, alleen nu met de Oostenrijkse charme van het mooie Saalbach.
Dutchweek Gerlos

Gerlos

Na een succesvolle 2e editie zal er ook in 2019 weer een Dutchweek Gerlos zijn! De goede sfeer, feesten en schitterende pistes maken dit een event geschikt voor de echte wintersporter die ook graag een mooi feestje willen mee pakken.
Dutchweek Val Thorens

Val Thorens

Dutchweek Val Thorens is al jarenlang een traditie met een gouden randje! Val Thorens, het Franse mekka voor de skiër en de après-skiër. Goede sneeuw, heerlijke voorjaarszon, volle terrassen, live muziek en bruisende feesten!