Dutchweek

  1. Home
  2. Wintersport
  3. Dutchweek

Dutchweek

Zin in een geweldige afsluiting van het wintersportseizoen?

Door de combinatie van de sportieve wintersport en de evenementen is Dutchweek dé perfecte wintervakantie! Minstens 4 dagen lang wordt er stijlvol gefeest in zowel het dorp als op de piste.

Sunweb biedt geweldige en voordelige accommodaties aan op de Dutchweek bestemmingen in Zell am See-Kaprun, Saalbach, Gerlos, Sauze d'Oulx, Val Thorens én, dit jaar voor het eerst, in Kirchberg. Deze feestelijke evenementen zijn voor iedere wintersporter een prachtig moment om het skiseizoen mee af te sluiten. Ieder evenement heeft zo zijn eigen programma dat aansluit voor iedere (après-)ski fan. De locaties van de evenementen zijn speciaal geselecteerd op hun sneeuwzekerheid, de grootte van het skigebied en het compacte dorp.

Uniek tijdens deze typische Nederlandse wintersportevents zijn de snow parties en live entertainment op de berg, bruisende après-ski en Tiroler sfeer en de goede feesten. De Nederlandse DJ’s in de clubs draaien tot in de vroege uurtjes en ook dit jaar zullen er live acts op het programma staan.

De tickets voor Dutchweek Zell am See-Kaprun, Saalbach en Gerlos zijn eenvouding bij te boeken in stap 1 van de boekingsstappen. De tickets voor Dutchweek Sauze d'Oulx en Val Thorens zijn op bestemming te verkrijgen!

Waarom Dutchweek?

  • Snowparty's
  • Après-ski
  • Clubbing

Naar welk Dutchweek evenement ga jij?

Kirchberg

15 t/m 19 januari 2020

Dutchweek Kirchberg is een nieuw evenement dat voor het eerst gaat plaatsvinden in 2020! Deze editie zal gaan plaatsvinden van woensdag 15 tot en met zondag 19 januari 2020.

Zell am See-Kaprun

22 t/m 26 januari 2020

Dutchweek Zell am See – Kaprun is een nieuw evenement dat in 2019 voor het eerst op deze geweldige locatie plaats plaatsvond. De tweede editie vindt plaats van woensdag 22 tot en met zondag 26 januari 2020.

Saalbach

18 t/m 22 maart 2020

Een spetterend evenement met een Nederlandse touch, in de sneeuw, voor wintersporters die houden van een goed feestje. Dutchweek zoals jullie gewend zijn, alleen dan met de charme van het mooie Saalbach.

Gerlos

29 maart t/m 4 april 2020

De goede sfeer, feesten en schitterende pistes van Gerlos maken dit een evenement geschikt voor de echte wintersporter die ook graag een mooi feestje willen mee pakken.

Sauze d'Oulx

11 t/m 15 maart 2020

Bij Dutchweek Italia draait alles om wintersporten, fantastisch eten, lekker drinkenén gezellige feestjes met internationale allure. Een stijlvol evenement in de Italiaanse sneeuw voor elke wintersporter!

Liever een hele week feesten?

Val Thorens

25 april t/m 2 mei 2020

Dutchweek Val Thorens is al jarenlang een traditie met een gouden randje! Val Thorens, het Franse mekka voor de skiër en de après-skiër. Goede sneeuw, heerlijke voorjaarszon, volle terrassen, live muziek en bruisende feesten!