Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Verantwoord op vakantie

  1. Home
  2. Verantwoord op vakantie

SAMEN OP WEG NAAR EEN DUURZAME TOEKOMST

Bij Sunweb geloven we dat iedereen een vakantie verdient om het leven van alledag even op pauze te zetten, zich op te laden en herinneringen voor het leven te creëren. Ons doel is om gepersonaliseerde vakanties binnen het bereik van velen te brengen. Maar willen we dit goed en verantwoord blijven doen dan zullen we als industrie moeten inspelen op de huidige trends en daarbij rekening houden met duurzame ontwikkeling. 

Reizen heeft helaas impact op het milieu, het klimaat en de bevolking. Want eerlijk is eerlijk: 100% duurzaam reizen bestaat niet. Wij zijn er echter van overtuigd dat het mogelijk is om de negatieve impact van reizen kleiner en de positieve impact groter te maken. Door de lokale economie te ondersteunen, mens en dier te beschermen en rekening te houden met het milieu.

Bij Sunweb willen we de toonaangevende digitale vakantie-expert in Europa worden die de toekomst van vakanties vormgeeft. Om dit te realiseren is het onze verantwoordelijkheid om ons ecosysteem duurzamer te maken. Maar dat kunnen we natuurlijk niet alleen. Samen met onze klanten, onze leveranciers, partners én onze collega’s kunnen we het draagvlak voor duurzaam toerisme vergroten. 

Alleen dan kunnen onze toekomstige generaties nog genieten van al het moois wat de wereld te bieden heeft.