Sunweb Cruises: Laagste prijsgarantie!

Bij Sunweb begrijpen we hoe belangrijk het is voor jou om de beste waarde voor je geld te krijgen als het gaat om het boeken van je droomcruise. We weten dat je hard werkt voor je geld en dat een cruisevakantie een belangrijke investering is. Daarom hebben we onze laagsteprijsgarantie in het leven geroepen, zodat je met vertrouwen kunt boeken, wetende dat je de beste deal krijgt.  

Wij staan achter onze prijzen en service, en daarom beloven we dat als je binnen 24 uur na het boeken van je cruise-only bij ons een lagere prijs vindt voor dezelfde cruise op een andere website, we niet alleen het verschil zullen terugbetalen, maar je ook nog eens extra belonen voor je scherpe oog! 

Heb je nog geen cruise geboekt, maar een offerte ontvangen bij een andere aanbieder voor een cruise-only en biedt deze je een korting? Stuur ons binnen 48 uur de offerte en we zullen je extra belonen.  

Voorwaarden laagste prijsgarantie

Onderstaande voorwaarden zijn van toepassing op de laagste prijsgarantie

Heb je bij ons geboekt?  
Heb je een offerte ontvangen?  
Exact dezelfde cruise 
Speciale acties en kortingen
Aanleveren bewijs prijsverschil
Eenmalig gebruik

Disclaimer: Sunweb kan de laagste prijsgarantie te allen tijde naar eigen inzicht stopzetten of de voorwaarden ervan voor toekomstige aanbiedingen en offertes aanpassen. Op de voorwaarden van deze laagste prijsgarantie is Nederlands recht van toepassing. Eventuele geschillen moeten worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Rotterdam. 

Wij vonden