Terug

Wintersport in La Norma

Destination image
Pistes
3 Km
29 Km
14 Km
19 Km
65 Km
Totaal
Liften
1
5
7
Hoogte
2750m
1350m
Gletsjer
0
Loipe
0Km
Funpark
1

Algemene informatie

La Norma is een charmant skidorp in het gelijknamige skigebied La Norma, in de de Franse Savoie. Het is gelegen aan de rand van een klein plateau en omringd door prachtig naaldbos. Het knusse centrum is geheel autovrij; bij aankomst kun je de auto gratis parkeren aan de rand van het dorp en je vakantie kan beginnen.

De bebouwing in het dorp bestaat vooral uit met hout beklede résidences en chalets, wat het veel uitstraling geeft. De complexen bevinden zich ook vrijwel allemaal direct aan de piste en zijn dus zeer gunstig gelegen. Met het erkende Family Plus label is La Norma zeer geschikt voor families (jonge) kinderen. Het dorp is natuurlijk autovrij, maar ook zijn er vele voorzieningen die ingesteld zijn op de allerkleinste wintersporters.

In het knusse centrum vind je diverse kleine winkels, de bakker en een aantal leuke restaurants. Ook leuk na het skiën is om nog even een rondje te doen op de schaatsbaan. En dat is in La Norma een bijzondere ervaring. Hier heeft het ijs namelijk plaats gemaakt voor een synthetische schaatsvloer van 216 m². Dat moet je een geprobeerd hebben!
Lees verder Minder informatie

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Overige
Families
Jonge families
naar boven