Op de Griekse eilanden Kos, Rhodos & Kreta en aan de Atheense Riviera heeft Sunweb inmiddels een ruim aanbod opgebouwd met een aantal zeer populaire hotels van de Mitsis keten. Dit blijkt zo’n groot succes, dat het eigenlijk niet meer weg te denken is uit ons aanbod. Doordat er zoveel verschillende hotels van deze keten zijn, kun je ieder jaar weer iets nieuws ontdekken, maar wel met de vertrouwde goede service en perfecte kwaliteit.

Mitsis Blue Dome, Kos, Griekenland

Maar wat maakt deze keten zo populair? Hiervoor moeten we even back to the 70’s, toen Meneer Konstantinos Mitsis al een bezig bijtje was met vele textiel- en wijnproducties. Maar, na misschien teveel wijn te hebben gedronken, besloot hij het in 1976 helemaal anders te doen. Ook al zie ik zelf geen direct verband tussen textiel en toerisme; de beste man besloot een hotelketen op te gaan richten. Wie niet waagt, wie niet wint zal hij waarschijnlijk hebben gedacht. En hij won! Want inmiddels is de keten uitgegroeid tot 20 hotels, variërend van 4 tot 5 sterren. Soms voorzien van een fantastisch wellnesscentrum, anderen weer met een topligging aan zee of zelfs een combinatie van dit alles. De basis blijft hierbij overigens altijd ongewijzigd. De enorme gastvrijheid is overal terug te vinden, in welk hotel je ook verblijft. En misschien is juist dat wel hetgene wat de Mitsis hotels zo succesvol maakt. Na een lange reis ontvangen worden met een brede glimlach (door 1 van de 4000! personeelsleden) is natuurlijk een fantastisch begin van een heerlijke vakantie op een zonnig Grieks eiland!

Mitsis Laguna Beach, Kreta, Griekenland

De kans dat een hotel aan al je wensen voldoet is dus groot. Dit maakt deze keten dan ook internationaal aantrekkelijk en populair. Niet voor niets heeft de keten al meerdere awards in ontvangst genomen; onder andere vanwege de perfecte service & de hoge kwaliteit. Naast dit alles staan de hotels ook bekend vanwege de uitgebreide all inclusive programma’s en de prima prijs-kwaliteitverhoudingen. Om alvast in de stemming te komen kun je hier een kijkje nemen.

Alila Mitsis, Rhodos

12 februari, 2014|2 Reacties

Gerelateerde berichten

Laat een reactie achter

 1. HanGo 07 augustus, 2017 at 10:15 pm Beantwoorden

  Wij zijn vanaf 15/9 t/m/ 22/9 in dit hotel geweest en voldeed het meest aan onze verwachtingen. Mooi schoongebouw, zeer vriendelijk en gastvrij personeel, buffetten van uitstekende kwaliteit, kamers elke dag proper. Echter ok een paar min puntjes: te overheersende animatie en te lawaaierig en helaas ook hier de negatieve kant van het All Inclusive concept door het onbeschofte gedrag van met name gasten uit de bekende Slavische landen met schreeuwende en rennende kinderen tijdens de buffetten en in de lobby. Hotel is meer een kinderparadijs en daarom geen 5 maar 4 sterren waard.

  • Wietske 07 augustus, 2017 at 10:15 pm Beantwoorden

   Beste Han,

   Bedankt voor het delen van je ervaring. Jammer dat het niet op alle punten aan je verwachtingen heeft voldaan.
   Het is een populair complex in binnen- en buitenland en ook bij gezinnen. Dit neemt niet weg dat je daarom last zou moeten hebben
   van andere bezoekers. Dit vinden wij erg vervelend. We zullen je opmerkingen zeker delen met de hotellier en willen je nogmaals bedanken voor het delen van je opmerkingen. Zo stel je ons in staat om waar nodig actie te ondernemen en ons product te verbeteren.
   Ik hoop dat we je ondanks deze ervaring in de toekomst opnieuw mogen verwelkomen op een van onze bestemmingen.

   Gr, Wietske