Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
  1. Home
  2. Wintersport
  3. Noorwegen
  4. Trysil
  5. Trysil
Trysil

Wintersport in Trysil

Algemene informatie

Trysil is plaatsje in één van de grootste skigebieden van Noorwegen. De ongerepte natuur is wonderschoon en als je bovenop de berg staat, kijk je bij helder weer zo over Zweden uit. De grens met het buurland is dan ook niet ver en de Noorse hoofdstad Oslo ligt op zo’n 2,5 uur rijden. Je vliegt naar Scandinavian Mountains Airport en de transfer naar Trysil duurt circa 45 min.
Veelzijdige wintersportbestemming

Met groene, blauwe, rode en zwarte pistes kun je hier skiën op ieder niveau. Die veelzijdigheid zie je ook terug buiten de piste. Wat dacht je van een hondensledetocht, een sleerit of ijsvissen? Dat gaat ongetwijfeld prachtige vakantiefoto’s opleveren! Wil je langlaufen? Dan vind je rond de berg maar liefst 100 kilometer aan goed onderhouden langlaufpaden.

Duurzame bestemming

Voor een vakantie met het hele gezin zit je in deze regio goed. Van het funpark voor de snowboarders tot de speelweide voor de allerkleinsten; aan iedereen is gedacht. Alsof dat nog niet genoeg is, draagt Trysil ook nog eens het label Duurzame Bestemming. Dit label toont aan dat er systematisch wordt gewerkt aan het ontwikkelen van duurzaam toerisme.

Pistes

11
13
14
28
Totaal 66

Liften

0

7

35

Hoogte

1100m
475m

Gletsjer

0

Loipe

100Km

Funpark

2

Trysil