Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services

Boek je vakantie bij TUI

  1. Home
  2. Boek bij TUI

Boek je vakantie bij TUI

Plan alvast je vakantie voor zomer 2021

Of plan je welverdiende zomervakantie bij D-reizen, Zoover, Corendon, Eliza was here of een andere vakantiespecialist.

Vakantie is belangrijk voor iedereen. Niet alleen voor jou, maar ook voor de duizenden harde werkers op de bestemmingen die ervoor zorgen dat jij een onvergetelijke vakantie hebt en die jou de mooiste herinneringen helpen creëren. 

- Voor Luisa, achter de receptie van het Mitsis hotel op Kos, die je met een grote glimlach welkom heet, waardoor het altijd een beetje thuiskomen is.

- Voor Diana, stewardess bij Transavia die met plezier een extra drankje serveert.

- Voor Costas, de ober bij Lopesan die altijd weer hetzelfde grapje maakt, maar waardoor heel de tafel een lach op het gezicht krijgt.

- Voor Annie, bij The Three Corners die met haar tips zorgt dat je vakantie echt onvergetelijk wordt.

- Voor Amon, die zorgt dat het strand van Kreta er elke dag stralend bij staat en jij heerlijk kan wegdromen op je strandbedje.

Verzeker jezelf deze zomer van een vlucht uit je dagelijkse routine, breng tijd door samen met de mensen die je lief hebt. Want vakantie is belangrijk, voor iedereen. Plan daarom alvast je vakantie voor zomer 2021. En bij wie je dan boekt, maakt voor nu even niet uit. 

 

Liefs,
Sunweb


P.S. 1: We werden geïnspireerd door de oproep van Burger King om ook te bestellen bij andere fastfood ketens. Dus als je op vakantie gaat, spring ook even binnen bij Burger King.

P.S. 2: Plan met een gerust hart je vakantie  voor zomer 2021, want o.a. bij Sunweb krijg je je geld terug bij een negatief reisadvies.