Geldteruggarantie

Geldteruggarantie

Geld terug in het geval van code oranje door COVID-19

Kijk jij er al naar uit om jouw volgende vakantie te plannen, maar ben je bang dat jij je geld niet terugkrijgt bij een aangepast reisadvies? Heb je al een voucher en wil je, bij een annulering door COVID-19, niet nogmaals een voucher ontvangen? Om jou een zorgeloze aanloop naar jouw vakantie te bezorgen, bieden wij vanaf nu de geldteruggarantie aan. 

Bij Sunweb garanderen wij, dat als het reisadvies voor je bestemming binnen twee weken voor vertrek wegens COVID-19 op code oranje staat,  je gegarandeerd je geld terugkrijgt, ook als je betaald hebt met een voucher (niet geldig voor groepsreizen v.a. 15 personen). Dit geldt voor alle nieuwe vakanties, geboekt vanaf 24 september, met vertrek tussen 15 december 2020 en 15 mei 2021. Zelfs wanneer de reisbranche wettelijk gezien alternatieven, zoals vouchers, mag aanbieden,  krijg je met de geldteruggarantie jouw betaling teruggestort binnen twee weken nadat jouw reis is geannuleerd. Bekijk hier de volledige voorwaarden en hoe de geldteruggarantie werkt

 

Voorbeelden:
• Op jouw vakantiebestemming is zes weken voor vertrek code oranje afgegeven. De geldteruggarantie geldt dan (nog) niet. Dit is wel het geval wanneer de vakantiebestemming twee weken voor vertrek nog steeds op oranje staat.
• Vertrek je op 14 december en er wordt twee weken voor vertrek code oranje afgegeven op jouw geboekte vakantiebestemming? Dan geldt de geldteruggarantie niet. Deze is enkel voor vakanties met vertrek vanaf 15 december.

Waarom vanaf nu de geldteruggarantie?

De voucher was en is een belangrijke en noodzakelijke oplossing tijdens deze wereldwijde pandemie. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten kunnen we voor nieuwe vakanties met vertrek tussen 15 december 2020 en 15 mei 2021 de geldteruggarantie aanbieden, mede dankzij een goede samenwerking met onze partners.