Geldteruggarantie

Geldteruggarantie

Geld terug in het geval van code oranje door COVID-19

Kijk jij er al naar uit om jouw volgende vakantie te plannen, maar ben je bang dat jij je geld niet terugkrijgt bij een aangepast reisadvies? Heb je al een voucher en wil je, bij een annulering door COVID-19, niet nogmaals een voucher ontvangen? Om jou een zorgeloze aanloop naar jouw vakantie te bezorgen, bieden wij vanaf nu de geldteruggarantie aan. 

Bij Sunweb garanderen we je geld terug, zelfs als het binnen de reisbranche wettelijk is toegestaan om alternatieven aan te bieden, zoals vouchers. Boek met vertrouwen in de wetenschap dat je in aanmerking komt voor onze geld-terug-garantie als:

  • Het reisadvies voor je bestemming code rood of oranje is binnen twee weken voor vertrek i.v.m. COVID-19.
  • Als er een quarantaineverplichting is.
  • Als je vakantie is geboekt met een voucher (exclusief groepen van meer dan 15 personen).
Met onze geld-terug-garantie, zelfs als je je vakantie boekt terwijl het huidige reisadvies code rood of oranje is, krijg je je betaling binnen twee weken na annulering van je reis teruggestort. Bekijk hier de volledige voorwaarden en hoe de geldteruggarantie werkt

Waarom vanaf nu de geldteruggarantie?

De voucher was en is een belangrijke en noodzakelijke oplossing tijdens deze wereldwijde pandemie. Door te luisteren naar de wensen van onze klanten kunnen we voor vakanties de geldteruggarantie aanbieden, mede dankzij een goede samenwerking met onze partners.