1. Home
  2. Vakantie
  3. Italië
  4. Veneto-Adriatische kust
  5. Rimini
Rimini

Vakantie Rimini

Algemene informatie

Rimini is bijna niet meer weg te denken uit ons aanbod en dat is ook niet zo vreemd. Al vele zomers is Rimini een drukbezochte badplaats door vele internationale bezoekers en de plaats heeft ongelooflijk veel vertier te bieden. Naast het gebruikelijke zon, zee, strand en uitgaan is Rimini ook uitermate geschikt als uitvalsbasis voor culturele uitstapjes. Wat dacht u namelijk van een bezoek aan het romantische Venetië of het prachtige Florence?

Verblijft u liever aan het strand dan kunt u zich heerlijk vermaken op het schitterende zandstrand van Rimini. Kilometers uitgestrekt strand, dat op sommige plaatsen meer dan 100 meter breed is, bieden u sowieso een prima plaatsje om mooi bruin te worden. De boulevard van Rimini is evenals het strand kilometers lang en voorziet de toerist van alle gemakken.

Deze gezellige boulevard loopt van Rimini-noord, het oude gedeelte van Rimini via Marina Centro naar Rimini-zuid. In het oude centrum van Rimini vindt u nog een typisch Italiaanse sfeer terug met mooie pleinen en overblijfselen van de stadsmuur. Winkels met souvenirs, Italiaanse kleding, bars en restaurants zijn daarnaast ook volop aanwezig. Sunweb Vakanties selecteerde voor u verschillende accommodaties op de leukste plekjes van Rimini zodat u zeker iets van uw smaak zult vinden.

In Rimini moet u op het strand betalen voor een ligbed. De kosten hiervan zijn per strand verschillend. Indien u in het bezit bent van een bepaalde 'club kaart' krijgt u bij het huren van een bedje voor een week een bepaalde korting.

Populaire accommodaties

Het weer

januari jan
februari feb
maart mrt
april apr
mei mei
juni jun
juli jul
augustus aug
september sep
oktober okt
november nov
december dec
Max.
6ºC
10ºC
17ºC
20ºC
19ºC
30ºC
30ºC
32ºC
22ºC
20ºC
15ºC
6ºC
Min.
-2ºC
5ºC
6ºC
8ºC
12ºC
17ºC
20ºC
20ºC
14ºC
11ºC
4ºC
1ºC