Last Minute ItaliëLast Minute Italië

Aantrekkelijke aanbiedingen naar schitterend Italië!

Buongiorno Italia! Een last minute naar Italië brengt je naar het land van de Ciao Bella’s, snorrende vespa’s, heerlijke koffies, modieuze bevolking en verrukkelijke keuken. Denk aan verse pasta a la di mammi, knapperige pizza’s en fantastisch bijpassende wijnen. Italië heeft alles wat je hartje begeert!

 

Italië beschikt over een indrukwekkend natuurlandschap. Met haar verschillende schitterende meren en charmante stranden is het bijna onmogelijk om niet van dit schitterende land te houden. Wil je zelf het land ontdekken huur dan een auto. Met steden als Rome, Milaan, Venetië en Florence is er een waslijst aan bezienswaardigheden. En wat dacht je van het bijzondere Sicilië? Helemaal overtuigd en wil je al dit moois met eigen ogen bewonderen? Boek dan nu jouw reis via Sunweb!

Waarom Italië?

  • Verrukkelijke keuken
  • Het land van de Ciao Bella's
  • Talloze cultuurschatten 

Sicilië

Een prachtige combinatie van interessante cultuur en schitterende zandstranden.Waarom Italië?

Sunweb biedt prachtige last minutes aan naar de Adriatische kust en Sicilië. Met Sunweb kan je een heerlijke vakantie boeken naar Rimini, Cattolica of Riccione, gelegen aan de Adriatische kust. Allemaal beschikken ze over schitterende stranden. De op Sicilië gelegen vulkaan Etna is erg leuk om te beklimmen: vergeet je sportschoenen niet! Ben je er nog niet uit en wil je ook andere plekken bekijken? Kijk dan op onze algemene last minutes pagina.