1. Home
  2. Wintersport
  3. Extras
  4. Verzorging

Verzorging bij de accommodatie

Boek de verzorging die bij jou past

Wil jij de verzorging van de accommodatie aanpassen? In veel gevallen kan dit! Bekijk onder het kopje ‘verzorging’ bij een accommodatie welke verzorging inclusief is in de reissom. In Mijn Sunweb kun je kijken of je de verzorging van de accommodatie aan kunt passen. Hieronder vind je een overzicht van alle mogelijke verzorgingen:

  1. Logies (LG): alleen overnachting. Er zijn geen maaltijden inbegrepen.

  2. Logies en ontbijt (LO): overnachting en ontbijt. De verzorging begint met het ontbijt op de dag na aankomst en eindigt met het ontbijt op de dag van vertrek.

  3. Halfpension (HP): overnachting, ontbijt en diner. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt met het ontbijt op de dag van vertrek.

  4. Volpension (VP): overnachting, ontbijt, lunch en diner. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt met het ontbijt op de dag van vertrek.

  5. All inclusive (AI): overnachting, alle maaltijden, lokale alcoholische dranken en frisdranken en vaak ook snacks. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt op de dag van vertrek bij het uitchecken.

  6. Ultra all inclusive (UA): overnachting, alle maaltijden, lokale alcoholische dranken en frisdranken en vaak ook snacks en andere extra’s. De verzorging begint op het moment dat je incheckt en eindigt op de dag van vertrek bij het uitchecken. De verzorging begint met het diner op de dag van aankomst en eindigt op de dag van vertrek bij het uitchecken.

Klik hieronder op Mijn Sunweb en bekijk welke mogelijkheden er zijn bij jouw accommodatie!