Terug

Wintersport in Les Menuires

Destination image
Pistes
15 Km
41 Km
82 Km
22 Km
160 Km
Totaal
Liften
7
13
13
Hoogte
2850m
1450m
Gletsjer
0
Loipe
28Km
Funpark
1
Pistes
73 Km
210 Km
254 Km
73 Km
610 Km
Totaal
Liften
40
62
58
Hoogte
3230m
1100m
Gletsjer
0
Loipe
114Km
Funpark
5

Algemene informatie

Les Menuires bevindt zich tussen Val Thorens en St. Martin de Belleville en heeft een eigen skigebied met een gelijkwaardige naam. Het is gebouwd in de jaren zestig, maar ook daarna heeft men zeker niet stil gezeten. Opvallend is dan ook het verschil in bouwstijlen tussen de verschillende wijken. De complexen die later zijn gebouwd in de wijken Reberty en Les Bruyères, hebben een authentieke stijl met gebruik van hout en natuursteen. In de buitenwijken Le Bettaix, Praranger en Le Levassaix leeft het echte dorpsgevoel doordat hier alleen in chaletstijl is gebouwd.

Als je aan het eind van de dag je ski’s uitdoet, betekent dat niet dat de dag in Les Menuires er op zit. Je kunt vanzelfsprekend nog even in het zonnetje nagenieten op één van de vele terrasjes of lekker winkelen in de galerij van La Croisette. Het sportcentrum in het centrum van Les Menuires biedt zeven dagen per week extra sportief plezier voor 's avonds of bij slecht weer. Er is hier dus altijd wat te doen!

Goed om te weten: Het centrum van Les Menuires is beperkt toegankelijk voor bussen. Je dient er rekening mee te houden dat je vanaf de uitstapplaats van de bus te voet naar je accommodatie moet. De afstand tot de uitstapplaats van de bussen staat vermeld bij de informatie over de accommodatie.
Lees verder Minder informatie

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden
Stellen
Overige
Families
Jonge stellen
naar boven