Terug

Wintersport in Val Thorens

Destination image
Pistes
20 Km
55 Km
65 Km
10 Km
150 Km
Totaal
Liften
11
17
5
Hoogte
3230m
2300m
Gletsjer
0
Loipe
0Km
Funpark
1
Pistes
130 Km
361 Km
446 Km
133 Km
1070 Km
Totaal
Liften
82
125
107
Hoogte
3230m
600m
Gletsjer
0
Loipe
242Km
Funpark
9

Algemene informatie

Het skigebied van Val Thorens kan als wintersportbestemming beslist uniek worden genoemd. Het is het hoogstgelegen skidorp van Europa en daardoor zeer sneeuwzeker. Vandaar dat het al jaren zo populair is bij de Nederlandse wintersporter! In Val Thorens beginnen de liften vrijwel voor de deur van je accommodatie en aan het eind van de dag kun je tot aan de voordeur terugskiën.

Naast een perfect skigebied biedt het gezellige Val Thorens je ook fantastische après-skimogelijkheden. Zowel direct aan de piste als in het centrum zijn veel gezellige terrassen, bars en discotheken, zoals het Snowcafé, Le Monde, Club 360 en La Folie Douce. Val Thorens staat samen met
Les Deux Alpes bekend om de beste après-skimogelijkheden van Frankrijk!

Daarnaast zijn er ook twee grote winkelcentra, een bioscoop en een groot sportcentrum met wellness gedeelte. Wil je iets spectaculairs meemaken? Dan moet je beslist eens meegaan met een avondtocht op een sneeuwscooter. In Val Thorens kan het allemaal!

Hou je wel van een feestje? Kom dan van 27 april tot 4 mei 2019 naar Val Thorens voor de Dutchweek. Dit is voor Nederlanders de traditionele afsluiter van het seizoen, met een week lang een en al feest!

Dutchweek

Sunweb biedt geweldige en voordelige accommodaties aan op de Dutchweek bestemmingen in Saalbach, Gerlos, Sauze d'Oulx, Val Thorens én, dit jaar voor het eerst, in Zell am See-Kaprun. Ieder evenement heeft zo zijn eigen programma dat aansluit voor iedere (après-)ski fan. Klik hier voor meer informatie.

De Dutch week in Val Thorens is dit jaar van: 27 april t/m 4 mei & de tickets voor Dutchweek zijn eenvoudig bij te boeken in stap 1 van de boekingsstappen.

Lees verder Minder informatie

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden
Stellen
Overige
Jonge stellen
Families
naar boven