Klik hier voor alle up-to-date informatie over het Coronavirus en hoe Sunweb zich voorbereidt op het wintersportseizoen 2021/2022.  

SnowWorld Hotel Landgraaf

Wilt u graag alvast oefenen voor de komende wintersport vakantie? Sunweb biedt u een speciaal arrangement in SnowWorld Landgraaf! Doordat er een hotel is gekoppeld aan de indoor skihal is een uniek wintersport resort ontstaan! Voor iedere wintersporter biedt SnowWorld wel iets. Voor de beginners zijn er enkele oefenhellingen en voor de gevorderden bijvoorbeeld de rode piste van 500 meter lang. Daarnaast zal ’s werelds grootste indoor funpark het goed doen bij veel wintersportliefhebbers! Ook aan de kleintjes is gedacht; zij kunnen kennis maken met de sneeuw in het Sunweb kinderland! Na het skiën of snowboarden kunt u de après- ski beleven in het gezellige après-ski cafe! Om goed uit te rusten na zo’n sportieve en gezellige dag kunt u terecht in uw sfeervol ingerichte hotelkamer die van verschillende gemakken is voorzien. Ook in eigen land kunt u dus het échte wintersportgevoel ervaren. 

  • 5 pistes en 8 liften
  • Après ski in het café of de gezellige bar met terras
  • Fitness-, beauty- en wellnesscenter (tegen betaling)
  • Gratis parkeren
  • Gemakkelijk te bereiken
  • Dicht bij Maastricht

Het kan zijn dat er op het moment van boeken wegens Covid-19 andere services en faciliteiten geboden worden dan wanneer je vakantie begint. Aangezien de genoemde services en faciliteiten voortdurend aan veranderingen onderhevig zijn kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

Er is geen informatie over kamertypes beschikbaar

Verzorging

Handig om te weten

Materiaal kunt u ter plaatse voor € 12,50 p.p. huren per 4 uur. 

Ligging en omgeving

Landgraaf

Landgraaf in Nederland biedt u, naast de grote indoorskihal, vele mogelijkheden in de omgeving. Probeer bijvoorbeeld eens één van de vele wandel- of fietsroutes die door natuurpark Strijhagen gaan. U zult de schitterende natuur in een zuidelijk stukje Nederland zien. Liever cultuursnuiven? Ook dat kan vlakbij. Rijd ongeveer 25 kilometer en u bent bij Aken, een winkelstad met gemoedelijke sfeer! Toch in Nederland blijven? Op zo'n 30 kilometer van Landgraaf is Maastricht, een historische stad met échte bourgondische gastvrijheid!

Ligging en omgeving

Limburg

Praktische informatie

Lees verder

Voor deze accommodatie is er nog geen beoordeling beschikbaar


Beoordelingen

Vervoersinfo busreis

We konden geen bus informatie vinden.

Vervoersinfo vliegreis

We konden geen vluchtinformatie vinden.

Skipas, -les en verhuur

Alert service instellen

Wil je een bericht ontvangen zodra de prijzen en beschikbaarheid van deze vakantie voor het seizoen 2021/2022 beschikbaar zijn? Meld je gratis aan met je emailadres!

Jouw persoonsgegevens worden verwerkt volgens ons privacybeleid.

Boeking alert

  • Als eerste op de hoogte van prijzen en beschikbaarheid
  • Ontvang een melding zodra de accommodatie online komt
  • Gratis service zonder enige verplichtingen!