Zonvakanties
  • Home
  • Zoek en boek
Wintersport
  • Home
  • Zoek en boek
Cruises
Aanbiedingen
Extra services
Op de piste

DAKA VIP SKITRIP

  1. Home
  2. Wintersport
  3. DAKA
  4. VIP Skitrip

DAKA VIP SKITRIP

Een unieke ervaring voor elke wintersport liefhebber

In januari en februari organiseren wij in samenwerking met DAKA en Double Dutch exclusieve VIP Ski Trips naar Kirchberg en Kitzbühel, Oostenrijk. Dit zijn unieke events voor de echte ski en snowboard liefhebber! Lees hieronder verder over wat kun je kunt verwachten tijdens de VIP Ski Trips:


DAKA Testcenter
Tijdens dit unieke evenement zet DAKA een testcenter op waar meer dan honderd ski's van de bekendste merken klaar voor jou klaar staan om getest te worden. De specialisten van DAKA helpen jou om de ideale ski's te vinden en stellen deze perfect voor je af.


First Ski Tracks
Wat is er mooier dan s'ochtends vroeg als eerste een prachtige afdaling te maken? Samen met een exclusief groepje skiër vertrekken we om 7:30 om samen een onvergetelijke ervaring te beleven!

 

Early Bird Breakfast
Na de First Ski Tracks schuiven we aan in een authentiek bergrestaurant voor een heerlijk ontbijt. Met het prachtige berglandschap op de achtergrond geniet je van een heerlijke maaltijd.

 

Video analyse
Wil jij je stijl of techniek verbeteren? Of wil je gewoon graag actie beelden van jezelf terug zien? In samenwerking me lokale skischool partners krijg je de mogelijkheid om een video opname te maken op een speciaal afgezette, geprepareerde piste. Je kunt de beelden ter plekke terug kijken en het team geeft je graag tips!

 

De Personal Touch
Misschien nog wel het meest bijzondere van deze VIP Ski Trip is de personal touch van de organisatie van Double Dutch. Zij nemen je mee op pad, laten je de mooiste afdalingen zien en nemen je mee naar de leukste bergrestaurants. Bovendien laten ze je graag de "hidden spots" zien, die alleen locals kennen. Heb je tijdens de voorbereiding, de trip zelf of na afloop vragen of hulp nodig, bijvoorbeeld met wintersport uitrusting of onderhoud? De organisatie van Double Dutch staat voor je klaar.


Data
• 27 t/m 30 januari 2021 (4 dagen)
• 20 t/m 27 februari 2021 (8 dagen*)

* In februari wordt een weekreis aangeboden. Het VIP Ski programma duurt 4 dagen en begint vanaf woensdag 24 februari.