De pagina die je zocht bestaat niet (meer). Je bent nu terecht gekomen op een gerelateerde pagina, dus kijk vooral even of je hier kunt vinden wat je zoekt!
Terug

Wintersport in Méribel

Destination image
Pistes
22 Km
55 Km
60 Km
13 Km
150 Km
Totaal
Liften
14
16
11
Hoogte
2952m
1100m
Gletsjer
0
Loipe
20Km
Funpark
2
Pistes
73 Km
210 Km
254 Km
73 Km
610 Km
Totaal
Liften
42
63
54
Hoogte
3230m
1100m
Gletsjer
0
Loipe
114Km
Funpark
5

Algemene informatie

In het hart van Les Trois Vallées ligt het skigebied van Méribel dat bestaat uit drie dorpen: Village, Centre en Mottaret. Tussen deze centra rijdt de Méribus. Méribel-Centre, Méribel-Village en Méribel-Mottaret zijn alle in een prachtige chaletachtige bouwstijl gebouwd.

Voor leuke winkels en après-skiën kun je het beste in Centre terecht. In Méribel-Mottaret zijn de bars La Tarantaise en Plein Soleil leuk om naartoe te gaan. Het centrum van Méribel ademt de echte mondaine sfeer uit waar deze bestemming zo bekend om staat. Hier vind je vele uitstekende restaurants waar je onder andere kunt genieten van de regionale specialiteiten.

Méribel-Village ligt op circa 2 kilometer van Méribel-Centre, vlak bij de skilift en is sfeervol maar wat rustiger met slechts enkele winkeltjes. Mocht je na het skiën nog sportieve activiteiten willen ondernemen dan biedt Méribel verschillende mogelijkheden: schaatsen, zwemmen, sneeuwscooteren, bowlen en karten op het ijs.
Lees verder Minder informatie

Populaire bestemming bij de volgende reizigers

Vrienden
Stellen
Families
Overige
Jonge families
naar boven