1. Home
  2. Sudtours
  3. Reisinformatie
  4. Bestemming

Sudtours beschikt niet meer over eigen reisleiding ter plaatse. De reisleiding van Sudtours is gecombineerd met de reisleiding van het zustermerk Sunweb. Uw opvang en begeleiding ter plaatse wordt volledig uitgevoerd door Sunweb.

Service op uw bestemming
De reisleiding of lokale vertegenwoordiging van Sunweb verwelkomt u bij aankomst op de luchthaven, begeleid de transfer van en naar uw accommodatie en zal u meer informatie over de bestemming geven op de welkomstbijeenkomst. De reisleiding is 24 uur per dag voor u telefonisch te bereiken en zal op vaste tijdstippen uw accommodatie bezoeken. Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u gewoon een gezellig praatje maken, dan staat de reisleiding voor u klaar!

Activiteiten en excursies

Wij adviseren u om uw excursies te boeken bij uw eigen reisleiding voor een betere service, kwaliteit en veiligheid. Voorbeelden van excursies kunt u terugvinden op de accommodatiepagina’s van Sunweb onder het kopje ‘bestemming’. De genoemde prijzen dienen ter indicatie en het is mogelijk dat excursies wegens te weinig belangstelling niet georganiseerd worden. In de praktijk kunnen de activiteiten soms afwijken van de beschrijving op de bestemmingspagina. Dit kan komen door een veranderde plaatselijke situatie. Deelname aan excursies en activiteiten is op vrijwillige basis en altijd op risico van de deelnemers. De rol van Sudtours is bij het organiseren van excursies slechts van bemiddelende aard. Sudtours kan hierdoor nooit aansprakelijk worden gesteld voor schade danwel letsel ontstaan tijdens of door deelname aan activiteiten en excursies.

Vaccinatie
Natuurlijk wilt u die welverdiende vakantie niet laten verpesten door het oplopen van een infectieziekte. Dankzij tijdige vaccinatie kunt u uzelf een hoop ellende besparen. Een kleine moeite, vooral omdat Thuisvaccinatie.nl gewoon bij u thuis komt. Makkelijk toch?

Thuisvaccinatie.nl is de grootste aanbieder van reisvaccinaties aan huis. Onze erkende artsen staan ook 's avonds en in het weekend paraat. U maakt dus een afspraak wanneer het ú past! Klik hiervoor meer informatie en het reserveren van uw eigen thuisconsult. Ook kunt u hier terugvinden of uw verzekeraar de evt. inentingen zal vergoeden. Snel, eenvoudig en betaalbaar! Veilig op vakantie was nog nooit zo makkelijk! Met de service van Sudtours!